to su trbušnjaci!

Još joj pristaje nadimak koji je dobila dok je 90-ih žarila i palila u omiljenoj grupi, izgleda čak i bolje nego tada!

Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (FOTO: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +1 Spice Girls (Foto: Instagram) Galerija

Mel C je sdok je pjevala u grupi Spice Girls stekla nadimak Sporty Spice koji joj pristaje i danas, a najbolji dokaz su njezine nove fotografije.

Bivša članica popularne grupe Spice Girls, 48-godišnja Melanie C, još njeguje sportski stil i način života zbog čega je u danima najveće slave stekla nadimak Sporty Spice.

Pogledaj i ovo Mel C (Foto: Profimedia) otvorila dušu Bivšoj spajsici 11-godišnja kći je najveći oslonac, ohrabrila ju je da prekine s njezinim ocem

A da joj taj nadimak još pristaje pokazala je na svojem posljednjem nastupu u Londonu na kojem se pojavila odjevena u topi nalik grudnjaku i donji dio trenirka te se pohvalila nevjerojatno isklesanim trbušnjacima .

Osim pločica na trbuhu, Mel je pokazala i mišićave ruke i vidi se da je zadnjih godina naporno radila u teretani jer izgleda čak i bolje nego u 90-ima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mel C / Melanie C (@melaniecmusic)

Nije se puno promijenila ni u licu te je očuvala mladenački izgled unatoč unatoč svim problemima s kojima se nosila u ranoj mladosti.

Slavna Britanka pravog imena Melanie Chisholm o pritisku slave progovorila je prošle godine u podcastu Sink The Pink's Pop-Tarts te je zaključila kako misli da ne bi preživjela da je bila na vrhuncu slave u doba društvenih mreža.

"Mislim da ne bih to mogla podnijeti, mislim da danas ne bih preživjela. I u svoje doba žalim što nisam potražila neku vrstu mentalne pomoći kako bih izbjegla neke prepreke koje su mi se našle na putu. Iako smo imale jedne druge, mi djevojke istodobno smo proživljavale iste stvari, ali svaka bi se s njima nosila na drugačiji način. Ja sam bila jedna od zrelijih, majčinski nastrojena prema ostalima. Uvijek sam bila takva, pa i u bendu, a najviše sam pazila na Baby Spice ili Emmu Buntton. Teško je biti slavan kada si mlad", zaključila je.

Dodala je i kako je imala samo 20 godina kada se javila na oglas za osnivanje ženske grupe, i da je nakon toga imala sve o čemu je sanjala, ali je bez obzira na sve bila očajno nesretna.

Grupe Spice Girls osnovana je 1994. u Londonu, a Geri, Victoria, Emma, Mel C i Mel B osvojile su svijet gotovo preko noći i postaje jedna od najvećih ženskih pop-grupa u povijesti. Zadnji album snimile su 1999. godine, a od tada se svako malo šuška o njihovu ponovnom okupljanju, što uvijek razveseli obožavatelje, ali to još se nije dogodilo.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nove fotke jedne od nekoć najljepših žena zgrozile su javnost, kritiziraju je da ne izgleda kao stvarna osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene