jeste li spremni?

Ultra Europe: Vlak iz Zagreba stigao u Split, party je nekima već počeo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počinje treći Ultra Europe Festival. Party vlak iz Zagreba stigao je u Split put partijanera!

Jedan od najvećih svjetskih festivala elektronske glazbe Ultra Europe Festival, na kojem će tijekom vikenda na četiri pozornice na Poljudu te sljedeći tjedan na Braču, Hvaru i Visu nastupiti više od stotinu izvođača te vrste glazbe.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite VIP ulaznice za Ultra Europe od danas u prodaji

Prvi partijaneri već su stigli - Očekuje se preko 180 tisuća ljudi!

Organizatori festivala očekuju više od 180 tisuća ljudi iz 140 zemalja, te nude dosad najbogatiji sadržaj s nikad atraktivnijim programom. Glamurozno otvorenje Ultra Europe Festivala na poljudskom stadionu je danas, a do nedjelje će nastupiti više od stotinu DJ-a i izvođača te vrste glazbe, koji će puštati 250 sati glazbe, među kojima su i Chemical Brothersi, David Guett, Axwell, Sven Vath i Hardwell. Nastupit će i Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Alex Ranerro te mnogi drugi.

Tijekom Ultre u Splitu svi zainteresirani moći će se besplatno i anonimno testirati na hepatitis, a bude li potrebno, i odmah razgovarati s liječnicima. Pokretni InfoHep Centar (IHC) organizirali su europska krovna udruga "European Liver Patient's Association" (ELPA), Hepatos, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te grad Split. Testiranja će se obavljati od 18 do 21 sat u krugu stadiona na Poljudu te u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici kod Ragbi kluba "Nada".

Za taj su se festival pripremile sve hitne službe u gradu - od policije, koja ne želi otkriti koliko će policajaca biti angažirano, nego poziva posjetitelje da poštuju sve upute, do vatrogasaca i Hitne medicinske pomoći, koji će za angažirati dodatne snage s obzirom na pozive "ultraša" protekle dvije godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene