Mala poduzetnica

Drukčiji odgoj: Roditelji joj zarađuju milijune, ali ona svejedno prodaje limunadu na štandu da zaradi džeparac

Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes Tom Cruise premijera (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) +0 Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) Galerija

Suri Cruise nedavno je viđena u New Yorku kako prodaje limunadu te sama zarađuje džeparac.

Njezini roditelji na bankovnim računima imaju milijune dolara, no svoju mezimicu odgajaju kao i oni koji nisu rođeni pod tako sretnom zvijezdom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Glumci Tom Cruise i Katie Holmes imali su ljubavnu priču koja je počela kao američka ljubavna komedija: ona je još kao djevojčica bila zaljubljena u njega te lijepila njegove postere po zidu spavaće sobe, a nakon što je godinama kasnije među njima planula ljubav, Tom je bio toliko sretan da je jednom prilikom doslovno skočio od sreće, i to u showu televizijske kraljice Oprah Winfrey.

Nažalost, ljubav između 55-godišnjeg glumca i 39-godišnje glumice koja je započela 2005. godine završena je 2012. godine, a na površinu su počeli izlaziti ne tako lijepi detalji koje javnost nije vidjela, a ticala se glumčeve višegodišnje opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom koja je u potpunosti preuzela kontrolu nad njegovim životom, pa tako i brakom sa zvijezdom serije "Dawson's Creek", koja nije imala izbora nego pobjeći što dalje od svega toga s kćerkicom Suri.

Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Suri Cruise rođena je u travnju 2006. godine, a navodno je glumac u potpunosti zanemario brigu o njoj nakon razvoda te s malenom nije fotografiran već pune četiri godine. Istina je kako 12-godišnjakinju u javnosti gotovo uvijek viđamo samo s majkom koja je ljubavnu sreću nakon razvoda pronašla s 50-godišnjim glumcem Jamiejem Foxxom.

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

A iako zarađuje milijune, Katie očito svoju mezimicu želi odgajati podalje od holivudskog glamura, koji često ima vrlo nerealnu sliku o tome kako bi djeca slavnih trebala odrastati. Tako je malena nedavno viđena kako prodaje limunadu na štandu tijekom Povorke ponosa u New Yorku s prijateljima i dadiljom. "Bila je jako draga i slatka, stalno se smijala i govorila ljudima da im želi ugodan dan", otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Srećom, u Hollywoodu postoje još neki roditelji koji su izrazili jasnu želju da njihova djeca džeparac zarađuju sami, i to ne toliko glamuroznim poslovima kakvim se primjerice bave "Instagram manekenke" Bella i Gigi Hadid ili Kendall Jenner, koje slavu najvećim djelom i mogu zahvaliti bogatim i slavnim roditeljima te milijunima sljedbenika na društvenim mrežama zbog kojih se modni brendovi i dizajneri doslovno otimaju za njih jer znaju što to znači - odličnu prodaju proizvoda i još bolju zaradu.

 

A post shared by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

Jedan od najpoznatijih primjera takvih roditelja svakako su bivši supružnici Reese Witherspoon i Ryan Phillippe, čija kći Ava zarađuje kao hostesa u jednom holivudskom restoranu, a slavna mama još ju uvijek čuva od Hollywooda, iako je 19-godišnjakinja njezina slika i prilika, pa ne sumnjamo kako poslovne ponude pljušte sa svih strana. Pohvalno u svakom slučaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene