Supertalentirani znaju

Što je zajedničko DiCapriju, Beyonce, Copperfieldu?

Što je zajedničko DiCapriu, Beyonce, Copperfieldu? (Foto: AFP) Što je zajedničko DiCapriu, Beyonce, Copperfieldu? (Foto: AFP) AFP 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Što je zajedničko DiCapriu, Beyonce, Copperfieldu? (Foto: AFP) Galerija

Osim što su planetarno poznati i slavni, povezuje ih još jedna sitnica.

Kandidati showa Supertalent spremno su odgovarali na pitanje s kojom bi osobom htjeli imati zajedničku fotografiju. Iluzionist Aleksander Štucl mađioničarstvom se bavi od desete godine i na fotografiji bi volio biti s nagrađivanim iluzionistom Davidom Coperrfieldom uz objašnjenje da je on njegov idol.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Leonardo DiCaprio uzor je Timoteju Nuču, mladom akrobatu i finalistu Supertalenta. "Kada bi nas dvojicu netko fotografirao kamerom Leica, bili bismo hit", rekao je talentirani Timotej. Drugi član akrobatskog dua Flipping art Luka Avguštin na svojoj 'zamišljenoj' fotografiji volio bi biti s mladom australskom glumicom Margot Robbie poznatoj po ulozi u filmu Martina Scorsesea Vuk s Wall Streeta – uz jednostavno objašnjenje, jer je ona plavuša.

Finalistica showa Antonia Dora Pleško inspiraciju vidi u nagrađivanom glazbenom izvođaču Bryanu Adamsu. Oboje se bave sličnim poslom, a odabrati osobu koja je prodala više od 100 milijuna albuma diljem svijeta pravi je poticaj za mladu i talentiranu pjevačicu čiji se vrhunac karijere tek očekuje.

Na listi najdražih poznatih osoba nalazi se i najbolje plaćena žena u glazbenom svijetu Beyonce. Kao svoga idola izabrale su je Lana Maltar i Ana Topalović, prijateljice koje je spojila ljubav prema glazbi i sinkronizirane izvedbe na klaviru.

Tko su ostali idoli kandidata Supertalenta, otkrijte u videu, a nama preostaje poželjeti im sreću da u trenutku kada im se pruži jedinstvena prilika za fotografiranje sa svojim idolom, uz sebe imaju Huawei P10 s kojim mogu biti sigurni da će fotografija biti kvalitetna i u uvjetima s malo svjetla.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene