evo što vas sve čeka!

Pripremite se na nove epizode hit-serije pune uzbuđenja, intriga i emotivnih trenutaka!

Zlatni kavez Zlatni kavez In Magazin 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatni kavez - 1 Zlatni kavez - 2 Zlatni kavez - 3 Zlatni kavez - 4 Zlatni kavez - 5 Afra Saraçoğlu i Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu i Mert Ramazan Demir Mert Ramazan Demir In Magazin: Mert Ramazan Demir - 5 In Magazin: Mert Ramazan Demir - 3 +5 In Magazin: Mert Ramazan Demir - 2 Galerija

Večeras se s novim nastavcima vraća omiljena turska serija koja je osvojila brojna srca gledatelja - ''Zlatni kavez''. Očekuju vas nove epizode ispunjene uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenucima. A mali dio onog što vas čeka, u idućim minutama donosi naša Dijana Kardum.

Novi nastavci uzbudljive serije ''Zlatni kavez'' donose zanimljive situacije koje će promijeniti život koji su Sejran i Ferit odabrali za sebe kad su se razveli. U novim epizodama imat ćemo priliku vidjet kako
se raspleo dramatičan obrat u kojem Sejraninom ocu Kazimu život visi o niti, a Ferit je odlučio napraviti sve kako bi ga spasio.

''Ovo je tako čudno. Nakon 6 dana igranja ove uloge i mnogo sati... svi me pitaju jesu li Ferit i Mert iste osobe. Ali upravo suprotno, prije nego li je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. Ali kada sam počeo igrati ulogu Ferita, polako sam postao on tijekom procesa. Ponašam se kao Ferit u svom svakodnevnom životu. Mijenjam se ovisno o Feritovom raspoloženju. Nekad ako je taj dan na redu scena s razmaženim Feritom, ja postanem razmaženo dijete! Ako će biti ljut ili vikati na nekoga, ja ću provesti ostatak dana ljut'', priča Mert Ramazan Demir. 

Serija Zlatni kavez iz epizode u epizodu oduševljava svoju publiku. Jedan od recepata uspjeha možda leži u tome što je atmosfera na setu odlična.

''Svaki dan kada dođem na set, vidim sjaj u očima, vidim nasmijana lica. Ponekad radimo u teškim uvjetima, ponekad je jako hektično.. Ali uvijek podupiremo jedni druge, skidamo teret jedni drugima s leđa. Pričamo, pijemo čaj i kavu. Mislim da su ti razgovori neprocjenjivi'', govori Beril Pozam. 

Mert Ramazan Demir zahvaljujući seriji postao je jedan od najpoželjnijih Turaka. Serija Zlatni kavez glumcima je donijela slavu i izvan granica Turske.

''Iskreno, u početku nisam ovo očekivao. Naravno da sam znao da će biti dobar projekt, ali nisam očekivao da će biti toliko dobar i jako popularan širom svijeta. Kada sam ušao u projekt, s vremenom sam shvatio da je tim s kojim radim jako dobar. Da cast odgovara perfektno. Vidio sam to kako je vrijeme prolazilo. Kasnije sam rekao sebi: "Ok, ovaj je projekt golem!", priča Mert. 

Dramatični zapleti i emotivne priče pratit će vezu između Serjan i Ferita, ali i drugih likova donoseći neočekivane preokrete koji će sve prikovati za ekrane.

''Šaljem poljupce vama svima, vašim sjajnim očima. Sretna sam što vas imamo, što smo zajedno. Ovo nisu samo ljudi koji snimaju TV seriju. Ovo je uzajamna interakcija. Jako sam sretna što sam dio toga. Gdjegod da ste na svijetu, hvala vam puno!'', priča Beril. 

Stoga ne propustite nove epizode hit uspješnice Zlatni kavez od večeras samo na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene