Priznala i ljubavni status

Sjećate se Tine Vukov? Vraća se na scenu, a progovorila je i o razlozima povlačenja s domaće estrade

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 2 Tina Vukov - 1 Tina Vukov - 3 Tina Vukov - 5 Tina Vukov - 6 +0 Tina Vukov - 4 Galerija

Nakon nekoliko godina izbivanja s glazbene scene mlada pjevačica Tina Vukov vratila se pjevanju. Priprema novi album s obradama poznatih pjesama. O razlozima zbog kojih se povukla s estrade i pritisku s kojim se nije mogla nositi, iskreno je razgovarala s Julijom Bačić Barać za IN magazin. Tina je otkrila i kakav je danas njezin ljubavni status.

Zbog prevelikog pritiska sa svih strana, s kojim se nije mogla nositi, Tina Vukov prije više od četiri godine povukla se s glazbene scene.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

''Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe'', priča iskreno. 

Danas 32-godišnjakinja svoju glazbenu karijeru započela je vrlo rano, već s 14 potpisala je svoj prvi diskografski ugovor, a nakon desetak godina na sceni umorila se i odlučila predahnuti od estrade. Bilo je trenutaka i kada je razmišljala o promjeni karijere.

''Razmišljala sam o tome, ali mislim da je glazba moj put. Mislim da sam bila dosta mlada. Bez obzira na to što sam imala 24, 25, bila sam nezrela za toliko medijske pažnje'', smatra. 

Nešto starija i iskusnija, sad je spremna na sve što posao pjevačice nosi sa sobom. Vratila se pjevanju i snimila dvije obrade, i to pjesme "Još samo večeras" Drage Diklića te evergreena "Poljubac za zbogom".

''To su sve stare pjesme, obrade onog što ja najviše volim, sama sam ih odabrala sve'', kaže. 

Priprema i album s obradama, a prema nekim starim pjesmama mnogi je i danas pamte.

''Il treno per Genova'' i ''Tuga dolazi kasnije'' dvije su pjesme koje su me obilježile i koje su ostale i nakon 17 godina, nakon toliko godina rado su slušane'', kaže. 

A i danas su rado slušane pjesme Vice Vukova, brata Tinina djeda. Svaki posjet Vice Vukova njezinu djedu bio je velik događaj.

''To su mi pričali u onim još davnijim vremenima, on bi dolazio u posjet i ljudi bi to čuli i bili bi redovi za njegov autogram. Tog se moj tata sjeća jer je bio mali'', kaže. 

Mlada Riječanka nerado se sjeća medijskih napisa o njezinoj, kako se prije nekoliko godina mnogo pisalo i pričalo, navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

''Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to'', priča. 

Sretna i slobodna "onog pravog" još uvijek čeka.

''Dosad su mi se sviđali razni, različiti tipovi, nema pravila. Još čekam onog pravog'', kaže. 

Ni o djeci još ne razmišlja.

''Nisam nikad osjećala veliku potrebu za tim, nije mi to nikad bio san kao mnogim ženama, želim imati obitelj, želim se udati, voljela bih to. Naravno, što sam starija, to više osjetim majčinske instinkte'', priznaje. 

Osjetila je i da je sad pravo vrijeme da se vrati pjevanju te uspješno zakoračila u svoje novo glazbeno i životno poglavlje.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene