zgode i nezgode

Prvi ljubavni brodolom Jerka Leke: 'Tad mi nije bilo slatko'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prve se ljubavi svi s nostalgijom prisjećamo, no koliko smo hrabri u prisjećanju prvih ljubavnih razočaranja?

U razgovoru s poznatima ekipa inMagazina doznala je sočne detalje njihovih ljubavnih brodoloma. Danijela Martinović, Jerko Leko, Andrea Andrassy,... samo su neka od poznatih lica koja su pred našom kamerom otvorila dušu.

Poznata manekenka Iva Leko s prvim i jedinim ljubavnim brodolomom u životu susrela se kada su joj bile samo četiri godine. 'To je bilo u vrtiću, to je bilo stvarno davno, mrzila sam ići u vrtić ali kada sam znala da će on biti tamo, ja bi mu nosila punu vreću bombona. Ali kada se odselio u drugi vrtić onda je to bio problem, meni je to tada u tim godinama bio brodolom', prisjetila se lijepa Iva.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (FOTO: Instagram) Beskrajna ljubav Sandra Perković o najvažnijoj osobi u životu: "Njezina negativna kritika jako bi me povrijedila"

Poremećaji u spavanju s kojima se suočavaju i poznata lica: 'Znam sanjati događaje koji će mi se dogoditi za par dana'

Andrei Andrassy prvo ljubavno razočaranje dogodilo se nešto kasnije, u osnovnoj školi, kad se do ušiju zaljubila u jednog mangupa. 'Bila sam sa dečkom koji je mislio da je crnac, a nije, nije mislio nego se tako ponašao', sjeća se Andrea.

Zbog prvog ljubavnog brodoloma, poznatog nogometaša Jerka Leku je zadirkivalo cijelo susjedstvo. 'Desilo mi se jednom da sam pozvao curu na pizzu i to u kvartu i čekao ispred pizzerije, a nije došla, prvo razočaranje je to bilo. Čekao sam sat i pol, pojeo pizzu i otišao sam doma. Bilo je nezgodno jer su i roditelji saznali za to jer je bila susjeda prolazila pa što čekam, na kraju sam morao ispričat pa je bilo zezanja i to. Ali to su one slatke brige, tad mi nisu bile slatke ali sad mi je smiješno kada se sjetim toga', otkrio je nogometaš Leko.

Ashanti progovorila o prekidu s Nellyjem: 'Izdao me nakon 10 godina veze!'

Danijela Martinović prvo ljubavno razočaranje imala je u nešto kasnijoj dobi, kad je već pjevala u grupi Magazin te je za svojeg nesuđenog bila i poslovno vezana.

'Isuse Bože on je bio tako lijep bio je vlasnik jednog disko kluba di sam ja pjevala i mi smo se spetljali, ja sam se totalno zaljubila kao svaka ženska koja poglupi kada se zaljubi i on me ostavio i naprosto mi se više nikada nije javljao na telefon i onda smo se vidjeli nakon par godina i on je sve pokušao da mi priđe ali već je bilo prekasno', priča Danijela.

A s kakvim su se još ljubavnim izazovima suočili nađi poznati, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene