Mlada zvijezda

Slavni glumac ekskluzivno nam otkrio kako je to glumiti ubojicu!

Mladi glumac Chris Darren ekskluzivno za IN Magazin govori o ulozi u seriji o ubojstvu Giannia Versacea (Foto: IN Magazin) - 2 Mladi glumac Chris Darren ekskluzivno za IN Magazin govori o ulozi u seriji o ubojstvu Giannia Versacea (Foto: IN Magazin) - 2 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mladi glumac Chris Darren ekskluzivno za IN Magazin govori o ulozi u seriji o ubojstvu Giannia Versacea (Foto: IN Magazin) - 2 +0 Ivana Nanut i Chris Darren za IN Magazin (Foto: IN Magazin) Galerija

U Holywoodu su u tijeku pripreme za dodjelu najvažnije američke televizijske nagrade ''Emmy''. Za Oscara TV industrije, kako je popularno zovu, nominirana je i serija o ubojstvu "kralja mode" Giannija Versacea. Njegova ubojicu glumi mladi Criss Darren, koji je za tu ulogu i nominiran.

Criss Darren, u ekskluzivnom razgovoru otkrio nam je kako je bilo glumiti ubojicu, ali i zašto misli da mu je najveća mana to što uvijek u ljudima vidi dobro.

Pogledaj i ovo showbuzz otkrio detalje Ljubavnik Giannija Versacea prekinuo šutnju: "Nitko nikada nije rekao istinu o ubojstvu"

Prošla je čak 21 godina otkad je ispred svoje luksuzne vile na Floridi ubijen ''Kralj mode" Gianni Versace. Čovjek, za čijom su modom žudjeli milijuni diljem svijeta, ubijen je na kućnom pragu, a motiv serijskog ubojice Andrewa Cunanana nije nikada otkriven. Ubojstvo slavnog dizajnera nije šokiralo samo modni svijet, već i cijelu javnost. Američka serija "Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča" istražuje šokantno ubojstvo legende modnog svijeta i priču njegova ubojice te što ga je navelo na, dotad, najveći neuspjeli ubilački pohod u povijesti SAD-a. Uloga ubojice glumcu Crissu Darrenu donijela je prestižnu nominaciju za Emmy.

Mladi glumac Chris Darren ekskluzivno za IN Magazin govori o ulozi u seriji o ubojstvu Giannia Versacea (Foto: IN Magazin) - 2 Mladi glumac Chris Darren ekskluzivno za IN Magazin govori o ulozi u seriji o ubojstvu Giannia Versacea (Foto: IN Magazin) - 2 Foto: In Magazin

''Osim glume volim i svirati puno instrumenata. Glazba je uvijek bila dio mojeg života, dobra je to stvar jer ju radiš kad hoćeš za razliku od glume, kod glume moram čekat'', kazao je Criss Darren, a što je još otkrio o samoj seriji pogledajte u video prilogu.

Ivana Nanut i Chris Darren za IN Magazin (Foto: IN Magazin) Ivana Nanut i Chris Darren za IN Magazin (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene