Raskošna prosidba!

Mnogi su mislili da neće opstati jer su prerazličiti, ponašanjem u javnosti šokirali su svoje obitelji, ali oni su se sad i zaručili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Travis Barker zaprosio je Kourtney Kardashian nakon manje od godinu dana veze.

Kourtney Kardashian i Travis Barker posljednjih nekoliko mjeseci pune medijske stupce svojom ljubavnom vezom, a par je sada objavio sretnu vijest kako su zaručili nakon manje od godinu dana veze.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

45-godišnji bubnjar grupe Blink 182 zaprosio je 42-godišnju reality zvijezdu u hotelu Rosewood Miramar u Montecitu u Kaliforniji, a ona je na profilu na Instagramu podijelila slike raskošne prosidbe s natpisom "zauvijek", dok se grle okruženi stotinama crvenih ruža u obliku srca na plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Vijest o zarukama prenijeli su i američki mediji, a izvor blizak paru otkrio je za E!News kako je Kourtney bila iznenađena i nije očekivala da će se to dogoditi, a posebice da će prosidbi nazočiti i svi članovi klana Kardashian-Jenner. Točnije, romantični trenutak nisu propustile Kim Kardashian, Kylie i Kendall Jenner, Tristan Thompson, kao i Travisova djeca.

"Kourtney je izgledala jako iznenađeno kad je tamo vidjela Khloe i Tristana. Travis ju je otpratio do plaže na kojoj je priredio romantični prizor, a ona se smiješila od uha do uha. Najsretnija je i Travis je obožava, jako se lijepo ponaša prema njoj. Njihova je ljubav drugačija od svih prijašnjih i sve je pozitivno", izjavio je izvor.

Kourtney i Tristana isprva je povezivalo samo prijateljstvo, a ljubavnu vezu započeli su 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Kourtney će to biti prvi, a Travisu treći brak. Ona je prije njega od 2016. do 2018. godina bila u vezi s alžirskim manekenom Younesom Bendjimaom, a iza nje je i burna veza sa Scottom Disickom, s kojim je dobila troje djece.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene