miljenica publike

Svi kažu da nevjerojatno nalikuje poznatoj ljepotici, a iako privatni život pokušava sakriti, zna se i kojeg kolegu ljubi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ayça Aysin Turan jedna je od najperspektivnijih turskih glumica, a domaća publika već ju je zavoljela zahvaljujući seriji "Ljubavna oluja" koja se prikazuje na Novoj TV.

Turska glumica Ayça Aysin Turan zvijezda je hit-serije "Ljubavna oluja" koja se prikazuje na Novoj TV, a ova mlada ljepotica odmah je ukrala svu pažnju gledatelja.

Glumica je rođena 1992. godine u turskom Sinopu, gdje je i odrasla, a školovala se u Istanbulu, gdje je završila medije. Otkako je bila djevojčica obožavala je glumu i violniu, što su njezini roditelji poticali te su je upisali u glumačku školu, kao i u glazbenu. Iako su turski mediji pisali kako je Turan porijekom iz Tunisa, lijepa glumica je sve objasnila te je rekla da njezina obitelj vuče korijene s Crnog mora. Često je pričala i o svom odrastanju, a još danas je bliska s petoricom starije braće i starijom sestrom.

Glumu je usavršavala u lokalnim kazalištima Gazanfer Özcan i Gönül Ülkü, a na televiziji je aktivna još od 2007. godine kada je dobila prvu ulogu. Pojavila se u brojnim serijama, a prije dvije godine debitirala je i u prvoj turskoj seriji snimljenoj za Netflix.

Ayça Aysin Turan nije tipična zvijezda kada je privatni život u pitanju. Kloni se tračeva još otkad se pojavila u medijima te sve detalje svog ljubavnog života pokušava držati dalje od javnosti. Ipak, novinari su u jednom trenutku saznali da je ljubila poznatog turskog poduzetnika Umita Oruca, nakon kojeg je imala aferu s kolegom glumcem Arasom Aydinom. Njih dvoje su i glumili par, a poslije nekoliko mjeseci nagađanja potvrdili su da su u vezi. Zajedno žive od 2017. godine.

Miljenicu publike mediji nerijetko uspoređuju i s poznatom ljepoticom Mirandom Kerr, za koju kažu da joj nevjerojatno nalikuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene