predivna!

Severina ne prestaje mamiti poglede izdanjima u bikinijima, nova fotka je zbog jedne stvari posebno sve zadivila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina ne prestaje oduševljavati fotkama u bikinijima s odmora na Maldivima, a još je jednom oduševila sve svojom utreniranom figurom.

Pjevačica Severina ne prestaje oduševljavali svoje vjerne obožavatelje s drugoga kraja svijeta, a fotografije u bikinijima nezaobilazan su dio njezina odmora na Maldivima.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Predaj se onome što jest, otpusti ono što je bilo i imaj vjere u ono što će biti", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u zanimljivom badiću neobična kroja koji je otkrio njezino isklesano tijelo.

Pratitelji su je odmah zasuli komplimentima, a pisali su joj da je predivna. U samo par minuta Severina je dobila tisuće lajkova na fotografiju. "Vidi trbuha, jao", napisala joj je jedna pratiteljica koja je bila posebno oduševljena. "Prelijepa si", "Wow", "Svaka ti čast", "Ljepotice", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dan ranije Severina je fotkama s Maldiva zagolicala maštu mnogima, a pozirala je s kokosom u ruci.

Jednoj od najpopularnijih pjevačica ovih prostora na odmoru društvo prave njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik. Ranije na društvenoj mreži podijelila je i fotografije sa sinom kojima je raznježila pratitelje, a pokazala je i luksuzni resort Six Senses Laamu, u kojem su se smjestili. Maldivi su Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +1 Ana Rucner - 10 Celebrity Ana Rucner iznenadila izdanjem u kakvo bi se rijetke usudile uskočiti, mama i dečko bili su joj posebna podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene