Nikome ništa nije jasno

Najtužnija princeza na svijetu opet je pobjegla od supruga pa se zbližila s milijarderom i bivšim zaručnikom slavne manekenke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene se na liječenju zbližila s bivšim zaručnikom Naomi Campbell, ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom, koji joj navodno pomaže prebroditi i bračnu krizu.

Princeza Charlene trenutačno se liječi u ustanovi izvan Monaka, što je otkrio njezin suprug princ Albert nakon što je svojim nestankom ponovno zabrinula javnost.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Samo nekoliko dana nakon što se vratila iz Južnoafričke Republike, gdje je provela 10 mjeseci, opet se morala odvojiti od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca Gabrielle i Jacquesa jer je bila fizički i psihički iscrpljena te je shvatila da joj je potrebna pomoć.

Sada se doznalo i tko joj pruža podršku tijekom liječenja, a radi se od ruskom milijarderu Vladimiru Doroninu, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

"Charlene i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno", kazao je izvor za The Sun.

"Čini se da je u njemu pronašla oslonac tijekom svojih bračnih problema", dodao je izvor.

O problemima u braku s princem Albertom neprestano se šuškalo tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao.

"Ovo ću vjerojatno reći još nekoliko puta, no s našim brakom je sve u redu. Želim to razjasniti", kazao je Albert prošli tjedan za People te je dodao i kako je njezino trenutačno stanje rezultat nekoliko faktora, koji su privatne naravi.

"Nije bila spremna nositi se sa svim obavezama i bila je vidno iscrpljena", naglasio je tada.

Naime, Charlene je početkom rujna hitno primljena u Južnoafričku bolnicu nakon što se onesvijestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u svibnju.

No njezin brak s Albertom intrigirao je javnost i prije navodnog bijega u Afriku, a poznato je i da se za njega vjenčala u suzama, nakon što je doznala za njegovo izvanbračno dijete.

Zanimljivo je i da je na njihovu vjenčanju bio Vladimir, kojeg se sada povezuje s princezom, a u to je vrijeme još bio u vezi s Campbell, koja mu je bila pratnja i koja se tijekom godina sprijateljila s kraljevskim parom.

Inače, Doronin i Campbell su bili u vezi pet godina, a Naomi se nakon njihovih zaruka preselila u Moskvu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene