Pljesak za hrabrost

Nives u seksi haljini sa zanimljivim prorezima pokazala novi ukras na svojem tijelu: ''Odabrala si najbolnije mjesto!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je prije nekoliko dana tetovirala maslinovu grančicu, a u izazovnoj haljini je sada pokazala kako izgleda novi ukras na njezinu tijelu.

Nives Celzijus je na Instagramu u izazovnom izdanju pokazala svoju novu tetovažu, a na haljinu sa zanimljivim prorezima nisu ostale imune ni poznate joj prijateljice.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

U komentarima su joj se odmah javile Ecija Ivušić, Žanamari Perčić i Minea, koje su joj ostavile emotikone vatre, a obožavatelji su joj redom pisali pohvale.

"Kažu da su rebra najbolnije mjesto za tetovaže pa zato pljesak za hrabrost", "Presavršena u svakom obliku", "Predivna si", "Kraljica", "Omg, gasi vatru", samo su neki od komentara koje je dobila.

Nives je tetovažu napravila prije nekoliko dana, a na pričama na Instagramu se pohvalila kako je tekao čitav proces.

"Dva puta sam se tetovirala i dva puta sam pala u nesvijest", komentirala je Celzijus kada je bockanje iglicom već počelo. Treća sreća joj je, čini se, upalila, a i ona sama je zadovoljna rezultatom.

Na lijevoj strani trbuha tetovirala je maslinovu grančicu, a pratitelji su joj već ranije pisali da su oduševljeni izborom tetovaže.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene