nakon 15 godina

Mladoženja u suzama! Omiljene domaće teen zvijezde mladencima spremile iznenađenje za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni Teensi okupili su se nakon 15 godina. Sasvim neočekivano zapjevali su na vjenčanju prijatelja i mladence ganuli do suza.

Nakon 15 godina ponovno su se okupili omiljeni Teensi. Njihov povratak mnogi su priželjkivali, ali tome se zasigurno nisu nadali. Potpuno neočekivano članovi najpopularnijeg tinejdžerskog benda u Hrvatskoj stigli su zajedno na vjenčanje prijatelja i mladencima priuštili iznenađenje za pamćenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispovijest bivše teen zvijezde Veliki povratak: Daniel Beni progovorio o supruzi, sestrični Claudiji... ali i o Josipu Kataleniću

"Eugen i ja prijatelji smo od rođenja. Kad smo saznali za vjenčanje, njegova sestra Sandra došla je na ideju da se Teensi okupe i iznenade ga. Odmah smo se svi složili i krenuli su dogovori. Sve je odlično ispalo. Jako se iznenadio. Pala je čak i suza", govori za DNEVNIK.hr Daniel Beni.

Oduševljenje nisu krili ni uzvanici koji su u glas pjevali najveće hitove koji su mogima obilježili najljepše mladenačke dane. "Gosti su bili oduševljeni. Pjevali su iz sveg glasa od riječi do riječi", dodaje Danijel. Najviše zatečen ostao je mladoženja koji se u jednom trenutku Teensima pridružio na pozornici. "Njegova reakcija bila je stvarno posebna. Ni na kraj pameti nije mu bilo da se ovako nešto može dogoditi. Pozvao sam ga da nam se pridruži i upotpuni bend na gitari. Bilo je to jako diljivo", prepričava frontmen nekadašnjih Teensa.

Iako se zbog majčinstva povukla s estrade, priliku da sudjeluje u ovom iznenađenju nije propustila ni Claudia Beni. "Uspjeli smo se okupiti svi iz originalnog sastava osim klavijaturiste Sandra koji nažalost nije bio u Hrvatskoj", kaže Daniel koji već neko vrijeme karijeru gradi sa svojim D'Beni bendom.

A tko zna, možda će nakon ovoga ubuduće sve češće zajedno s Teensima raditi spektakle na vjenčanjima. "O tome nisam razmišljao, ali nikad se ne zna. Treba pitati i ostale članove benda", zaključuje simpatični Daniel.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene