Neobično čak i za nju!

Lady Gaga servirala dekolte kakav dosad niste vidjeli: Grudi su joj prekrila samo dva komadića crne tkanine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga pojavila se na dodjeli nagrada Critics Choice Awards u zlatnoj haljini s rizičnim dekolteom, nakon čega je zablistala u još jednom zavodljivom izdanju na dodjeli nagrada BAFTA.

Pjevačica i glumica Lady Gaga za vikend je zablistala na dvjema svečanim dodjelama nagrada u dva zavodljiva izdanja.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Na dodjeli nagrada Critics Choice Awards pojavila se u glamuroznoj zlatnoj haljini s čipkastim detaljima i dekolteom kakav se ne viđa često.

Grudi su joj prekrivala samo dva komadića crne tkanine, a prorez je sezao gotovo do pupka, no ona je samouvjereno pozirala fotografima iako je svakim pogrešnim pokretom riskirala pokazati više nego što je planirala.

Zatim je na dodjeli nagrada BAFTA, na kojima je ostvarila nominaciju za najbolju glavnu glumicu u filmu "House of Gucci", osvanula u elegantnoj tamnozelenoj haljini, u kojoj je također istaknula dekolte, ali i svoju ženstvenu figuru.

Kroz visoki prorez na donjem dijelu haljine otkrila je i lakirane cipele s vrtoglavo visokom platformom, u kojima je ostala vjerna svojem ekscentričnom stilu s početka karijere.

Iako na nijednoj dodjeli nije slavila kao dobitnica, definitivno je pomela konkurenciju na oba crvena tepiha.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz - 4 Valentina Walme i Pedro Soltz - 3 Valentina Walme i Pedro Soltz - 5 Valentina Walme i Pedro Soltz - 2 +12 Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Celebrity Naša najseksi plesačica usred nastupa izvela je nešto još neviđeno s haljinom, jeste li primijetili?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene