sve zbog višeg cilja

Ogromnom neobičnom haljinom umalo zasjenila i pohvalu koju je dobila, a uz nju je ponosno pozirao i slavni zaručnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry je u društvu zaručnika Orlanda Blooma stigla na gala večeru na kojoj je dobila priznanje na svoj humanitarni rad, a svi su gledali u haljinu koju je odabrala.

Pjevačica Katy Perry u četvrtak navečer se na crvenom tepihu gala večere u Los Angelesu pojavila u društvu svog zaručnika Orlanda Blooma, a pobrinula se da i ovoga puta svi samo o njoj pišu.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Katy, koja je dobila priznanje za svoj humanitarni rad putem fondacije Firework koju je osnovala prije nekoliko godina, začinila je atmosferu i svojim nastupom, a na pozornici je pozdravila brojne mlade i snažne žene koje se brinu kroz svoj humanitarni rad da svijet svima bude bolje mjesto.

Pjevačica je na sebi imala veliku svijetloljubičastu haljinu s puf rukavima, a kombinaciju je upotpunila upečatljivim nakitom i decentnom frizurom. Sjajno raspoložena, Katy je spremno pozirala fotografima, a neobična haljina posebno je naglasila njezinu ženstvenost.

Prije samo nekoliko dana Katy je sve iznenadila kada se pojavila pred fotografima s crnom perikom i u haljini od lateksa, a mnogi su komentirali da ih je naodoljivo podsjetila na tragično preminulu kolegicu Amy Winehouse.

Podsjetimo, 44-godišnji Orlando Bloom i 36-godišnja Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije i ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu prošle godine dobili su kćer.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Pejić (FOTO: Instagram) Andreja Pejić (Foto: Instagram) +0 Andreja Pejić (Foto: Getty) Zanimljivosti Nitko ne može vjerovati da je ova ljepotica nekad bila muškarac, a evo zašto danas svi pričaju o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene