Vrući prizori!

Naša najvatrenija navijačica u provokativnoj pozi pokazala svu svoju raskoš: "Guza od milijun dolara"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj leži u plićaku u bikiniju s tangama, a u prvom planu je njezina bujna pozadina.

Najpoznatija hrvatska navijačica, 26-godišnja Ivana Knoll, već se neko vrijeme odmara u Tajlandu, odakle se neprestano javlja na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Tako je dosad već zatrpala svoj Instagram provokativnim fotografijama u badićima, a zadnja koju je objavila raspametila je njezine pratitelje.

"Pustite moru da vas oslobodi", napisala je uz fotku na kojoj zavodljivo leži u plićaku u mini bikiniju s tangama, okrenuta leđima kameri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Guza od milijun dolara", "Savršen pogled", "Brutalno izgledaš", "Predivna", "Očaravajuća", nizali su se komplimenti ispod fotke koja je skupila i više od 20 tisuća lajkova.

Ivana uživa u toplijim krajevima još od kraja prošle godine, a prije Tajlanda odmarala se na Sejšelima, odakle je također zaredala seksi fotke.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +17 Christina Hendricks (Foto: AFP) Celebrity Vlasnica najbujnijeg dekoltea počastila rijetkom fotkom u donjem rublju, inače ne objavljuje ovakve prizore!!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene