posljednje zbogom

Kolege se u šoku opraštaju od kraljice domaće dance scene: "Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o Kasandrinoj smrti potresla je sve, a njezine kolege na društvenim mrežama se opraštaju od naše poznate pjevačice.

"Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" te "Kazna" samo su neki od bezvremenskih hitova koje je iza sebe ostavila velika zvijezda 90-ih godina, Davorka Ručević Kasandra. Vijest o njezinoj smrti ovoga je tjedna šokirala mnoge, a od slavne pjevačice na društvenim se mrežama opraštaju brojne kolege.

Pogledaj i ovo showbuzz kroz suze ispričala Oglasila se Kasandrina majka: "Čekam je svako jutro, nadam se da će se nasmijati, no ona ne dolazi..."

"Draga moja Davorka, ne mogu vjerovati da je ovo što čujem istina i da više nisi sa nama. Tako si nam prerano otišla... Pa nedavno smo se i dopisivali i zezali o svemu... Ovo fotografija je naša uspomena sa kraja 80-tih kada smo još oboje imali naše prve bendove, imali probe u tvojem dnevnom boravku i sanjali o karijerama.. I kako si već tada bila skroz posebna i osebujna pjevačica i divna prijateljica.. Zbogom draga D. Počivala u miru...", napisao je Mladen Burnać na Facebooku.

"Nisam mislio da ću ovo forvardirat. Hvala Goran Goričanec na vijesti mada je tužna vijest.. Nedavno smo se čuli na poruke i zaista mi je šok. Spavaj mirno draga Kasandra", napisao je glazbenik Renato Đosić.

"Do mene u Irsku je došla tužna vijest, nadao sam se da je jedna od mnogih 'fake news' , ali nažalost izgleda da nije. 3.12.2021 preminula je Davorka Ručević Kasandra. Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve ljepe plesačke trenutke koje smo 90'tih proveli zajedno", stoji u objavi Gorana Goričanca.

Glazbeni menadžer Zoran Škugor potvrdio je za DNEVNIK.hr da je pjevačica preminula 3. prosinca ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene