romantična objava

Rađa objavio stare fotografije sa suprugom Viktorijom i raznježio mnoge: "Što ću kad je volin"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktorija i Dino Rađa upoznali su se 1995., a vjenčali 2001. te imaju sinove Roka i Niku.

Dino Rađa (54) posvetio je romantičnu objavu na Instagramu svojoj supruzi Viktoriji (44) povodom 20. godišnjice braka i raznježio mnoge. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Dino Rađa ''drugačije je sve...'' Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

"I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema što za obući i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se ne da i kad ne bi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene hoće obučenog presvući. I ima toga još, ali nešto moran ostaviti za sljedećih 40. I za kraj reka bi Mišo 'malo mi je jedan život s tobom'", napisao je umirovljeni košarkaš. 

Uz posvetu je objavio starije i novije fotografije sa suprugom Viktorijom, a njegovi pratitelji su komentirali da je objava divna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

"To je ljubav", "A vas dvoje. Nema puno takvih", "Predivno", "Kako lijepo si to napisao", "Čestitke. Neka traje i traje", "Divno rečeno", "Sretno vam i dalje", napisali su. 

Inače, Dino i Viktorija su se upoznali 1995., a vjenčali su se 2001. u blizini Korčule. Imaju sinove Roka (18) i Niku (13). 

Bivši košarkaš je prije Viktorije bio u braku u kojem je dobio sina Duju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene