uvijek golica maštu

Pripijeni lateks jedva je obuzdao njezine bujne grudi, a nije mogao sakriti ni donje rublje koje je očito preskočila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose proslavila se seksi fotkama na Instagramu i često pozira potpuno gola, no čak i kad je odjevena, zna kako pratiteljima zagolicati maštu.

Britanska Instagram senzacija Demi Rose (26) poznata je po svojim golišavim izdanjima zbog kojih na društvenoj mreži broji preko 17,6 milijuna pratitelja.

Pogledaj i ovo showbuzz za nju manje je više! Rakošne obline prekrila je samo trakicama koje naziva haljinom, a tu su i brojni izrezi koje samo ona može ovako nositi

No ova bujna ljepotica ne treba se skidati da bi sve izludila svojim oblinama, a to je potvrdila i novom objavom na Instagramu.

Demi je podijelila niz fotki na kojima pozira u pripijenom crnom trikou od lateksa koji je savršeno naglasio njezine slavne obline, a dekolte se našao u posebnom fokusu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Rose (@demirose)

Zbog izreza koji seže gotovo do pupka, nije bilo teško uočiti da Demi nema grudnjak, a mnogi su se zapitali nosi li uopće donje rublje, jer se ništa ne ocrtava na fotki gdje je kameri okrenula leđa.

No to za nju ne bi bilo ništa neuobičajeno jer smo je navikli viđati i s puno manje odjeća, pa čak i bez ičega, čemu ponajviše i duguje svoju slavu.

Podsjetimo, Demi je proslavila avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 John Travolta (Foto: Profimedia) Celebrity Je li ovo moguće? Glasina o Johnu Travolti i Demi Moore većinu je oduševila, ali čekaju se njihovi službeni komentari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene