Snađe se!

Inače je u sjeni mlađe sestre, ali zna ona pronaći svoj način i dobiti pet minuta slave, a sasvim je jasno i kako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Delilah Hamlin uživa u oskudnim bikinijima na odmoru u Grčkoj kamo je iz Amerike stigla u pratnji dečka i prijatelja.

Američka influencerica Delilah Hamlin ovih dana ljetuje s dečkom Eyalom Bookerom i društvom u Grčkoj gdje ju paparazzi baš kao i kod kuće ne ispuštaju iz vida, pa su njezine fotografije u oskudnom bikiniju vrlo brzo preplavile svjetske medije.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

23-godišnju influencericu snimili su na brodu kojim je s društvom obilazila Mykonos, a pritom je pokazala manekenksku figuru u bijelom bikiniju s tangicama. Osim što je uživala u plovidbi, Delilah je i strpljivo pozirala dok su ju dečko i prijateljice snimali za najnovije objave na profilu na Instagramu gdje ju prati čak 1,4 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle)

S njima najradije dijeli golišave fotografije kojima joj profil vrvi, a tu i tamo se nađe i neka sa slavnim roditeljima, glumicom Lisom Rinnom i glumcem Harryjem Hamlinom.

Inače, neko se vrijeme šuškalo kako Delilah ne želi biti u sjeni mlađe sestre, 19-godišnje Amelije koja je u ljubavnoj vezi s razuzdanim Scottom Disickom pa je na sve načine pokušavala naći svoj pet minuta slave, a čini se da tome najviše može zahvaliti oskudnim izdanjima iz kojih se jednostavno ne skida. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene