Novi pothvat

Pogledajte kuću od 20 kvadrata koju Danijela Dvornik gradi, a nastala je i burna rasprava: "Gospođo, nemojte pisati gluposti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik gradi kuću od 20 kvadratnih metara, a nekoliko je fotografija podijelila na društvenim mrežama.

Danijela Dvornik se na društvenim mrežama pohvalila svojim najnovijim pothvatom, iliti gradnjom kuće od tek 20 kvadrata na otoku Braču.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "mogu si priuštiti...'' Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

"Moja tiny (20 m2) in progress. Sreća neopisiva", napisala je Danijela uz nekoliko fotografija koje je podijelila u grupi TinyHouses Croatia na Facebooku, a koje možete pogledati u našoj galeriji. 

"Meni je ovo genijalno! Da se po Dalmaciji u svim općinama, pogotovo na otocima dozvoli ovakva vrsta gradnje pod uvjetom da su parcele ogromne i da je objekt dovoljno udaljen od obale, masovno bi se uređivale zapuštene privatne parcele i tako bi se možda spriječili i česti požari i divlja odlagališta otpada", jedan je od komentara koji je dobila i složila se s njime.

"Ja se slažem, da je bolje dati da se naprave male kućice koje ne smetaju poljima i prirodi, štoviše, oplemenjuju zemlju i vraćaju ljude zemlji", zaključila je Danijela.

Ipak, među pohvalama za ideju i poduzetnost našli su se neki komentari negodovanja i jedna ju je gospođa pitala kako može graditi nešto ako nema građevinsku dozvolu, ali Danijela je imala spreman odgovor. 

"Gospođo, prvo, nemojte pisati gluposti, drugo, čitajte malo prostorne planove, treće, ne znate baš puno o tome što se može i gdje. Kuća ima papire. Izdana je lokacijska. Tako da svoje pretpostavke zadržite za sebe", odgovorila joj je Danijela u komentarima. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene