Nakon 12 tjedana

FARMERI PRIPREMAJU ŠTRAJK: To je naša odluka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dvanaest tjedana koliko su farmeri proveli obavljajući tjedne zadatke te tako uspjeli stvoriti malo održivo imanje, u trinaesti tjedan ušli su s jednom specifičnom idejom.

Kako ih je ostalo samo šestero, a kraj showa je blizu, farmeri su odlučili ovoga tjedna štrajkati i odmoriti se od radova na farmi. Naime, nije riječ o nikakvom buntu, već kako Ivica kaže, o čistoj zafrkanciji.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Raskol među farmerima

„Ako ćemo se zezat, rugat i šalit, to je naša odluka! Da uzmemo tjedan dana bez ičeg!“ predložio je Ivica, a Ivan je velikodušno prihvatio njegovu ideju.

Optužbe i odbacivanja - nakon izlaska progovorila o životu na Farmi

Aldo se također složio s idejom: „Ako vojska kaže da nećemo raditi, nećemo s Mentorom ni šetat okolo!“ zaključio je. Farmeri su se složili da imaju dovoljno dukata za Sajam na kojem će kupiti nove namirnice, tako da im zeleni certifikat nije ni potreban. „Radit ćemo po vlastitom nahođenju, malo se brinut o životinjama, malo pilat drva, kako se kome što da.“ kazao je Ivica i dodao kako će na sastanku odlučiti idu li u štrajk ovoga tjedna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene