Jedna je Coco!

Najseksi fotke buduće mame vanzemaljskih oblina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Coco je taman objavila kako čeka svoje prvo dijete, a dok joj se ne počne nadzirati trudnički trbuščić prisjetili smo se njezinih najseksi trenutaka.

Njezin Instagram i Facebook profil punu su seksi poza. Coco Austin bujno tijelo rado ističe, a sada dok je u slatkom iščekivanju prve bebe sa suprugom Ice T-om nakon 15 godina braka, na jedno smo mjesto skupili neke od njezinih najseksi objava koje je nemoguće ne komentirati. 

Pogledaj i ovo showbuzz Možete li vi to? Coco otkrila novi talent: Drži limenku na guzi!

Otkrivene prave mjere svjetski poznatih oblina

Mišićave noge, bujne grudi i čvrsta stražnjica njezini su aduti, a svoju formu održava redovitim treninzima u teretani. Ali čak se i slavni 35-godišnji model žali na svoje tijelo. 'Guza mi je prevelika naspram ostatka tijela, pa sam morala povećati grudi kako bi balansirala sve'.


A jeste li znali kako je njezino puno ime Nicole Natalie Marrow? Coco joj je bio nadimak jer njezini mlađi braća i sestre nisu mogli reći Nicole. Inače, bila je i Playboy zečica i tamo je radila 6 mjeseci, danas je prava poslovna žena koja ima show u Las Vegasu, liniju odjeće kao i liniju seksi igračaka koje je lansirala zajedno sa suprugom.
 
 

A photo posted by Coco (@coco) on

I samo podsjetnik... Ovo je Coco prije zahvata i plave kose.

 

Wow look at me trying to model when I was a teenager.Like 20 yrs ago.Thats how dark my hair is..always had a small waist and some hips

A photo posted by Coco (@coco) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene