'Da te volim'

Fatalna Vanja Mamić očarala mladog Renata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijerno pogledajte vječno mladu i izazovnu Vanju Mamić u video spotu Renata za singl 'Da te volim'!

Dnevnik.hr donosi premijeru Renatovog video spota 'Da te volim', ekskluzivno uz Renata pojavljuje se prelijepa Vanja Mamić.

Pogledaj i ovo Vanja Horvat, Nina Mamić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Ljubavni brodolom Kći Vanje i Zorana Mamića prekinula s reperom Jopom 3 mjeseca nakon rođenja kćeri!

Ljepotice iz obitelji Mamić - Vanja i Nina u ulozi modela!

Novo lice na glazbenoj sceni Renato, mladić koji je potaknuo zanimanje publike u posljednjih mjesec dana. 'Krivac' za sve to je njegov aktualni singl ˝Da te volim˝ sa kojim je krenuo u osvajanje radijskog etera i slušatelja. Pozitivne kritike stižu sa svih strana, a svi se jednoglasno slažu da je riječ o izuzetnom glasu i neponovljivoj interpretaciji. Diskografska kuća Hit Records u suradnji sa Dušanom Bačićem prepoznala je kvalitetu koju ima Renato, te je odlučno stala iza ovog projekta.

Dok singl ˝Da te volim˝ iz dana u dan postiže sve veći uspjeh, a pregledi na Yotube-u rastu, Renato je okupio ekipu i snimio video spot. 'Novi video spot ˝Da te volim˝ snimali smo u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin, sretan sam što sam imao prilike upoznati sve ljude koji su sudjelovali u ovoj priči. Iznimno mi je drago i velika čast što je Vanja Mamić izabrala moj video spot za svoje prvo pojavljivanje u takvoj ulozi. Očarala me svojom ulogom, elegancijom i pristupom, zaista jedna divna osoba. Uz Vanju u spotu se pojavljuje i njezin francuski buldog Rika koji se jako dobro snašao na setu. Spot sam zamislio kao jednu elegantnu i profinjenu priču, a uz redatelja Daria Godiča, to se i ostvarilo.

Vanja Mamić zablistala je u prekrasnim haljinama Ivice Skoke i Kristine Burje, a vizažistica Ines Štih prekrasnim make-upom naglasila je Vanjinu prirodnu ljepotu, dok je za frizure bio zaslužan Danijel Plašč. Na kraju samo mogu reći, da je cijela ekipa bila odlična i da smo se uz naporno snimanje ipak na kraju i svi dobro zabavili', rekao je Renato o snimanju video spota ˝Da te volim˝

Što je Vanja rekla o svojoj prvoj ulozi u video spotu?

'Sve je bilo super, odlično društvo i još bolja atmosfera na snimanju spota. Inače, ovo nije moje svakodnevno izdanje, puno make-upa, svečana haljina, ja sam za što prirodnije i jednostavnije. Ovo je moja prva uloga u video spotu i prihvatila sam je zbog prijateljstva, a Renatu želim puno uspjeha u daljnoj karijeri!', rekla je Vanja Mamić.

Pogledajte video spot!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene