We Love Sound

Nakon Ibize i Paris fashion week-a karizmatični DJ William Djoko dolazi u Mint na We Love Sound party

PR PR Foto: PR

Zagreb je domaćin karizmatičnom DJ-u Nizozemcu William Djoku. Njegov set imamo prilike slušati u jednom od najljepših hrvatskih klubova, zagrebačkom Mintu u četvrtak, 17. studenog na posebnom We Love Sound partiju. Ovaj hrvatski brend omiljen je među zagrebačkom publikom posljednjih godina.

PR PR Foto: PR

„Nakon vrhunskog seta na ovogodišnjem Sonud festivalu s Michael Bibiem i Loco Diceom, ponosni smo što na We Love Sound eventu možemo pozdraviti Williama Djoka. Ovaj karizmatični nizozemski DJ i producent svoj će prvi nastup u glavnom gradu Hrvatske održati 17. studenog i jedva čekamo!“ – izjavila je Lana Borić iz We Love Sounda.


PR PR Foto: PR
Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, Dekmantel festivalu, zabavama na plaži Tulum u Meksiku ili Paris Fashion Weeku Djoko će u Zagrebu prirediti noć za pamćenje. Domaći majstor funka i groova – Pips i njegov kolega, osnivač i voditelj Contast radijske emisije – Yesh uvest će nas u nezaboravnu večer uoči praznika već 22 sata.

Kapacitet kluba je ograničen stoga ne propustite ovu posebnu glazbenu poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznice po cijeni od 70 kn, nakon čega su e od120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem linka: https://we-love-sound.com/we-love-sound-mint ili u sustavu Entrio.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene