Samo uživancija

Atraktivni plesni showovi za kraj kolovoza u Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon četiri dana ludog partijanja uz najveće svjetske zvijezde na DU-El festu, Culture Club Revelin nastavlja u udarnom ritmu te je za kraj 8 mjeseca za sve posjetitelje pripremio raznovrsni program uz gostovanje vodećih svjetskih zvijezda elektronske scene.

Nakon samo par dana odmora zabavu će otvoriti plesni show Supermartxe sa nastupom atraktivnih plesačica, Dj Javi Reina i live act Giovanna i svojim prepoznatljivim Universo Robotima.

Pogledaj i ovo showbuzz 14. kolovoza Fedde Le Grand nastupa u Revelinu!

Supermartxe najveći scensko- plesni glazbeni show poznat širom svijeta već treći put nastupa u Culture Clubu Revelin, a svakim novim nastupom priređuje spektakularne scenske performanse.

Cijene ulaznica u pretprodaji su 69 kn, na ulazu 99 kn a VIP ulaznice iznose 149 kn

22. kolovoza, Sander van Doorn

Nakon Supermartxe-a Culture Club Revelin 22.8.2013 ugostit će veliku nizozemsku zvijezdu Sander van Doorna. Prvi veliki uspjeh Sander Van Doorna bio je osiguravanje rezidencije Judgement Sunday na Ibizi i u Gallery klubu Londonu.

Nakon toga nastupao je u najvećim svjetskim klubovima. 2007 bio je u Eddie Halliwell's BBC Radio One showu. Njegovi producentski radovi i remixevi osobito su zapaženi na elektronskoj glazbenoj industriji te su imale potporu od više od 50 radio postaja širom svijeta Radio je za poznate svjetske zvijezde kao što su Sia, The Killers, Swedish House Mafia, Depeche Mode, te ja surađivao i sa Robbie Williamsom.

Cijene ulaznica u pretprodaji su 149 kn, na ulazu 199 kn a VIP ulaznice iznose 299 kn

24. kolovoza, Damir Ludvig

Ludvig je najbolje poznat kao popularni hrvatski DJ,a također je uspješni skladatelj, producent i tekstopisac projekta Ludvig & Stelar. Najveći uspjeh njegovih radova nalazi se na prestižnoj Café del Mar glazbenoj etiketi.
Cijena ulaznice iznosi 69 kn na ulazu kluba.

23. kolovoza, Playboy zečica Viktoria Metzker.

Spektakularni ljetni program se nastavlja uz nezaobilazan atraktivan event za oči i uši. Viktoria Metzker 2007. je godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a.

Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident i u "Radio 1 - Ministry of Sound", jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija. U suradnji sa DJ-em Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni singl "The House of Playmate", koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu. Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja Viktoriji će se pridružit i atraktivne Dream girls sa svojim vrućim plesnim točkama, performancama u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.

Do kraja kolovozau Revelinu

Za kraj 8 mjeseca Culture Club Revelin pripremio je pravi ljetni party uz Nikolu Fasana i Steve Foresta. Nikola Fasano poznat je po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)". I Know You Want Me (75 Brazil Street) je na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih dj-a današnjice.

Steve Forest započeo je svoju karijeru u Italiji 1993. i godinu dana poslije nastavlja u Londonu a nastupa uz Fat Boy Slima, Sven Vatha, Laurent Garniera. 2003. uz Nicolu Fasana osniva Jolly Rogers-Sound Of Pirates producentsku i izdavačku kuću.Njegov novi singl "I Wanna Be Loved By You" Ft. Marilyn Monroe još žari i pali klubove!

Mnogima su najpoznatiji i kao rezidenti kluba princa od Monaca Alberta II. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 99 kn, na dan koncerta po 149 kn. VIP ulaznice iznose 249 kn.

Nema sumnje da vruća ljetna sezona u Culture Clubu Revelin ne jenjava, a svoje ulaznice možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima te u sustavu eventim.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene