nestašan i u privatnom životu

Mr. Bean bio je u dugom braku sve dok u javnost nije isplivao skandal, a mnogi se iznenade kad vide u kakvu mu je ljepoticu izrasla kći

Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) +0 Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Galerija

Rowana Atkinsona svi znamo po ulozi u uspješnicama "Crna guja" i "Mr. Bean", a ovaj omiljeni glumac vodio je i zanimljiv privatni život.

Britanski glumac i komičar Rowan Atkinson najpoznatiji je po ulozi Mr. Beana, kojom je osvojio publiku diljem svijeta. Ovaj obožavani glumac ovih dana slavi 67. rođendan, a rijetki znaju da je njegova karijera umalo krenula potpuno drugim smjerom od glume.

Pogledaj i ovo showbuzz Ostvario veliku slavu Svi ga znaju kao Mr. Beana, a evo tko je zapravo ovaj komičar i što uopće misli o svom liku

Naime, Atkinson je završio elektrotehniku u Newcastleu te je počeo raditi na doktoratu, no ipak je prevagnula njegova ljubav prema glumi. Posvetio se emisijama koje je dobio na BBC-ju, a koje su ga vinule u zvjezdana nebesa. Zahvaljujući svojem talentu, brzo je počeo dobivati uloge, a "Crna Guja" te "Mr. Bean" obilježili su mu karijeru. Pojavio se i u brojnim drugim uspješnicama, uključujući i film "Zapravo ljubav", a jednom je prilikom rekao kako ga nije iznenadilo što je Mr. Bean ostvario toliku slavu.

"Gledati odrasle kako se ponašaju na djetinjast način, a da nisu nimalo svjesni toga koliko je to neprikladno veoma je smiješno. Činjenica da je komedija uglavnom vizualnija nego verbalna znači da može ostvariti međunarodni uspjeh", ispričao je Rowan u jednom od intervjua.

Njegov privatni život bio je prepun neočekivanih situacija. Dok je bio na putovanju u Keniji 2001. godine, pilot njegova privatnog aviona se onesvijestio. Upravo je Rowan sjeo u fotelju pilota te je održavao avion u zraku dok pilot nije došao svijesti. Na kraju su uspješno sletjeli.

Atkinson se ženio samo jednom, i to davne 1990. sa Sunetrom Sastry, s kojom je dobio i dvoje djece, Bena i Lily, no idili je došao kraj 2014. godine, kada se doznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louisom Ford. Tako se obitelj raspala, a glumac razveo od svoje supruge te je prije četiri godine dočekao i svoje treće dijete. Još danas je u vezi s Louisom, a upoznali su se dok su zajedno radili na jednom projektu. Njegova kći Lily jako mu je zamjerila što je napustio njezinu majku te je iz inata promijenila prezime Atkinson u Sastry, majčino djevojačko prezime.

Zanimljivo je da je Lily krenula očevim stopama, unatoč činjenici što se ne voli medijski eksponirati. Još kao djevojčica dobila je ulogu u filmu "Tooth", priči o Zubić Vili koja izgubi svoje moći, a onda je s tatom snimila i komedije "Mr. Bean na praznicima" i "Johnny English". To je ujedno bio njezin posljednji glumački posao jer se nakon njega mlada Lily u potpunosti zaljubila u kabare. Danas je uspješna kabare-izvođačica, a ima vlastiti show te piše pjesme, pjeva i glumi.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 +11 Ivan Temšić - 1 Celebrity Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene