filmska priča

Muž joj je poslije 18 godina braka priznao da je gej, a živote im je obilježio stravičan događaj u njihovu domu

Fran Drescher i Peter Marc Jacobson Fran Drescher i Peter Marc Jacobson Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 3 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Fran Drescher Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) +8 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Galerija

Fran Drescher i Peter Marc Jacobson pojavili su se zajedno na dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu, a njihov zajednički dolazak privukao je veliku pozornost.

Američka glumica i zvijezda serije "Dadilja" Fran Drescher pojavila se nakon nekog vremena u javnosti, i to na dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu, gdje se družila sa svojim bivšim suprugom Peterom Marcom Jacobsonom.

Pogledaj i ovo Fran Drescher (Foto: Profimedia) Nevjerojatna životna priča Poslije 21 godine braka muž joj je priznao da je gej, a o najtežoj tragediji u životu jedva je progovorila u javnosti

Bivši supružnici pozirali su zajedno na crvenom tepihu, a družili su se i tijekom svečane ceremonije te pokazali koliko su i danas bliski. Ona je za rijetki javni izlazak odabrala crnu haljinu sa šljokicama u kojoj je istaknula vitku figuru, dok je Peter Marc bio elegantan u crnom odijelu.

Fran se proslavila prije 30 godina zahvaljujući seriji "Dadilja", a zbog natapirane punđe, crnih lokni i vrckave osobnosti svi je se i danas vrlo dobro sjećaju. Iako danas uživa u zasluženoj mirovini te se kloni medija koliko može, njezina životna priča još uvijek mnoge fascinira.

Svoju je karijeru započela kao misica koja je na razini SAD-a zastupala državu New York, a vrlo je rano upoznala i svojeg budućeg supruga Petera Marca Jacobsona, za kojeg se udala 1978. sa samo 21 godinom.

No 1996. godine njihovoj je ljubavi došao kraj, a razvod je bio finaliziran 1999. godine. Peter Marc izjasnio se kako je nakon dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je unatoč bračnom brodolomu ostao u prijateljskim odnosima te su dugo poslovno surađivali.

"Naša ljubav je jedinstvena, rijetka i beskrajna. Osim kada je iritantan", rekla je o svojem bivšem suprugu Fran jednom prilikom. Nakon što joj se bivši izjasnio kao homoseksualac, Fran se aktivno uključila u grupe za promicanje prava LGBTQ zajednice.

Dok su bili u braku, zajedno su proživjeli i jedno traumatično iskustvo. U siječnju 1985. godine dvojica pljačkaša provalila su u njihov dom u Los Angelesu. Dok je jedan premetao i pljačkao stan, drugi je naizmjence silovao Fran i njezinu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Franin suprug bio je prebijen, svezan i natjeran da svjedoči cijeloj sceni. Glumici su nakon toga trebale godine da se oporavi od tog tragičnog događaja, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fran je tako 2000. dijagnosticiran rak grlića maternice, zbog kojeg je trebala proći zahvat histerektomije. Nakon što joj je izvađena maternica, Fran je proglašena potpuno zdravom, ali nikada nije imala djece i poslije Petera Marca nije se udavala. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +26 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se drastičnom promjenom frizure: ''Rečeno, učinjeno. Zadovoljna sam''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - Bloom Celebrity Iznenađena Šuput podijelila što je doživjela od svog sina: ''A nema ni dvije godine...''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene