"Za svu našu djecu"

Najemotivniji trenutak koncerta: Severina pjevala pjesmu posvećenu sinu, na kraju jedva zadržala suze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila sinu, sa Severinom je u subotu u zagrebačkoj Areni pjevala cijela dvorana. Pjevačica je na kraju jedva susprezala suze.

"Ovo je za sve majke i za svu našu djecu", riječi su kojima je Severina u zagrebačkoj Areni u subotu navečer najavila najemotivnije minute na koncertu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Više od 16.000 ljudi u dvorani s njom pjevalo pjesmu koju je pjevačica posvetila svom sinu, nad kojim je nedavno nepravomoćno izgubila skrbništvo. Sa šakom podignutom u zrak Severina je otpjevala "Rođeno moje"“, a na kraju pjesme dočekao ju glasan pljesak. Zatim je uslijedilo dugo skandiranje koje je pjevačica popratila na rubu suza. 

Više od dva sata trajao je Severinin koncert u sklopu turneje Magic Tour. U Zagreb je stigla nakon koncerata u Splitu i Beogradu. S njom na turneji putuje stotinjak ljudi, 15 šlepera opreme, 25 plesača - tako da je produkcijski, koncert na visokoj razini.

Arena je bila rasprodana, a u prodaju su bile čak puštene i dodatne ulaznice. Severina je koncert počela molitvom i posvetom majci. 

"Ima jedna osoba koja me uvijek prat u životi. To je moja mater. Imale smo trenutaka kad sam ja bila nestašna, ali ona je uvijek bila na mojoj strani. Kao i svi vi ovdje večeras. I ja se zahvaljujem cijeloj Hrvatskoj. Zahvaljujem se cijeloj Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini", rekla je Severina. 

Severina je nedavno nepravomoćno izgubila skrbništvo nad sinom. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend. Sinoć nije mogao biti s njom na koncertu. 

"Iako moj sin neće biti uz mene, nastupit ću u Zagrebu, a sve moje misli i emocije bit će uz njega", izjavila je Severina uoči koncerta za Gloriju

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene