Šteta!

Zbog ovih fotografija svi se pitaju što se dogodilo sa zanosnom Vicky iz "Američke pite", njena pojava pomalo rastužuje i zabrinjava, a jedan detalj pogotovo!

Tara Reid - 1 Tara Reid - 1 Afp 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid - 3 Tara Reid - 2 Tara Reid - 4 Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) Tara Reid (Foto: Profimedia) +22 Tara Reid (Foto: AFP) Galerija

Tara Reid pojavila se na Veganskom tjednu mode u Las Vegasu gdje je sve poglede privlačila izobličenim licem i ispijenim tijelom.

Holivudska glumica Tara Reid bila je jedna od zvijezdi Tjedna veganske mode u Los Angelesu i još jednom pokazala kakve je posljedice buran život na nju ostavio.

47-godišnja Tara za izlazak je obukla ljubičastu haljinu i bijeli korzet u kojima je najviše do izražaja došao njezin mršavi izgled, a njezino ispijanje i izobličeno lice privlačilo je dodatne poglede dok je pozirala pred fotografima.

Zvijezda kultne "Američke pite" posljednjih nekoliko godina izaziva zabrinutost svojim izgledom, a nedavno je sve putem društvenih mreža uvjeravala da je dobro, ali većina njezinih novijih fotografija ne svjedoči tome.

Taru mnogi pamte kao zanosnu Vicky iz kultne komedije "Američka Pita", a od bujnih atributa koji su joj donijeli titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo i često je na meti kritika zbog svojeg ispijenog izgleda.

Posljednjih godina interes javnosti izaziva i estetskim korekcijama jer je navodno operirala lice te redovito ide na tretmane botoksom. Pričalo se puno i o njezinoj ovisnosti, a svojevremeno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian te je vodila i buran ljubavni život, što je očito ostavilo posljedice.

Posljednjih je godina glumu zanemarila u potpunosti i bavi se produciranjem, no natuknula je kako bi se mogla pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to zasad nije potvrđeno.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Newman Michael Newman 2015. godine Michael Newman Pamela Anderson - 7 +4 Jason Momoa (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je omiljeni lik iz kultne serije i sportaš, a onda se suočio sa strašnom dijagnozom, evo kako danas izgleda i što radi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Vlado Kalember - 5 Lepa Brena i Vlado Kalember - 1 Lepa Brena i Elizabeta Gojan Lepa Brena i društvo u Saloonu +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Pogledajte kako se Brena 1998. zabavljala u kultnom zagrebačkom klubu, posebno je uživala u društvu našeg pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene