Del Boyev sin je odrastao

Sjećate se malog Damiena iz "Mućki"? Evo kako izgleda 20 godina nakon uloge u kultnoj seriji!

Benjamin Smith u seriji Mućke Benjamin Smith u seriji Mućke BBC 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Benjamin Smith u seriji Mućke Benjamin Smith Benjamin Smith Benjamin Smith Benjamin Smith +0 Benjamin Smith u seriji Mućke Galerija

Benjamin Smith je od 2000. do 2003. glumio Damiena Trottera u seriji "Mućke", a danas ima 33 godine i još se bavi glumom.

Britanska humoristična serija "Mućke" na našim prostorima ima kultni status te je popularna i danas.

Glavne likovi u seriji su braća Del Boy i Rodney Trotter, koje su utjelovili glumci David Johnson i Nicholas Lyndhurst, a radnja prati njihove uspone i padove, uz brojne pokušaje da se obogate.

Kako je serija napredovala, opseg radnje se proširivao, pa je povećan broj stalnih likova, od kojih je u kasnijim nastavcima publici posebno zanimljiv bio Del Boyev sin Damien, kojeg je dobio sa suprugom Raquel.

Damiena je igralo čak petero glumaca, no najviše se istaknuo Benjamin Smith, koji ga je utjelovio od 2000. godine do završetka snimanja serije 2003. godine.


Smith danas ima 33 godine i obožavatelji serije teško će ga prepoznati na novijim fotografijama.

I dalje se bavi glumom, a neke od istaknutijih uloga koje je ostvario nakon "Mućki" bile su u serijama "Skins", gdje je glumio Donnyja te "EastEnders", u kojoj je glumio Tegsa.

Također je glumio novinara Robbieja Lennoxa u Netflixovoj miniseriji "Resistance and Rebellion".

Na ulogu u "Mućkama" i danas je ponosan, te se rado pojavljuje i na konvencijama za obožavatelje serije, gdje je jednom prilikom kazao i kakav misli da bi Damien bio kao odrasla osoba.

"Mislim da bi Damien bio moderan mladi Del Boy. Možda ga nemamo priliku vidjeti kako odrasta, ali može se naslutiti da će biti veliki folirant", rekao je tada.

Kako Damien iz "Mućki" izgleda danas, pogledajte u galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maksim Mrvica Maksim Mrvica Maksim Mrvica Maksim Mrvica +15 Maksim Mrvica Celebrity Neprepoznatljivi Maksim Mrvica novom fotografijom zbunio obožavatelje: "Pomislila sam da je Brad Pitt!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sheynnis Palacios - 1 Sheynnis Palacios - 2 Sheynnis Palacios - 3 Sheynnis Palacios - 4 +25 Sheynnis Palacios - 5 Celebrity Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene