zarazni ritam

Novi album Pharella Williamsa 'Girl' je vani

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Album je najavljen hitom 'Happy' , a album će do kraja tjedna biti u prodaji i u Hrvatskoj.

'Happy' je postao globalni hit i glazbeni fenomen u vrlo kratkom roku. Do sada ga je na You Tubeu pogledalo gotovo 89 milijuna ljudi: 'Želio sam napraviti nešto što će buditi dobar osjećaj . To je 'Happy'. Ali pjesme ne zvuče slično, jedino im je zajednički taj dobar osjećaj koji šire, što je i najvažniji dio. Album je za sve ljude...Je li album bez mane? Nije, ali čak i ljudi koji mu pronađu mane će osjetiti moje dobre namjere. Jako sam ponosan na ovaj album, on je nešto najbolje što sam napravio', izjavio je Pharrell Williams za Pitchfork.

Pogledaj i ovo showbuzz menart i Zagreb I Zagreb pleše uz 'Happy' - kod sata 15.3. u 11:05!

Bar Rafaeli, Pharell Williams i druga poznata lica dok su bili djeca

No osim megapopularrne pjesme Happy, na albumu ima još devet pjesama. Na pjesmi Bran New gostuju Neil Rodgers i Justin Timberlake, na pjesmi Come Get it Bae gostuje Miley Cyrus. Pjesmu Gust of Wind malo su kompjuterizirali Daft Punk, dok na I Know Who you Are gostuje Alicia Keys. Pharrell ne skriva da je ljubitelj žena pa čak i u poslu, a album završava pjesmom It Girl.

Pjesma „Happy“ je prvi puta objavljena na soundtracku „Despicable Me 2“ i zahvaljujući tome već je bila nominirana za nagradu Oscar. Pjesma je do sada prodana u više od 3,5 milijuna primjeraka diljem svijeta! No osim uspjeha na top ljestvicama prodaje i airplaya (i u Hrvatskoj je već tjednima jedna od najemitiranijih pjesama i # 1 na ARC Hrvatskog radija), Pharrellovi ritmovi su zaokupili obožavatelje diljem svijeta i inspirirali ih na snimanje plesnih videa. Novi zanimljivi uratci svakodnevno se objavljuju na YouTubeu i svi koji žele biti dio Happy priče, videe iz cijelog svijeta možete uploadati i pogledati na: http://www.wearehappyfrom.com/.

Zanimljiva globalna kampanja i promocija singla predviđena je 20.3. , odnosno na Međunarodni Dan sreće, ali o tome uskoro više. Na nedavno održanoj dodijeli Grammyja, Pharrell je kući otišao s nagradom za producenta godine, album godine ( Daft Punk „Random Access Memories“), te nagradama za snimku godine i najbolji pop nastup dua ili grupe („Get Lucky“ s Daft Punkom). Simpatije i nagrade tijekom karijere osvojio je i zahvaljujući suradnjama s glazbenicima, primjerice: Robin Thicke “Blurred Lines, Nelly Hot in Herre, Jay-Z “I Just Wanna Love U (Give It 2 Me), Britney Spears “I’m A Slave 4 U,” i Justin Timberlake “Like I Love You.”

Popis pjesama:

1. Marilyn Monroe
2. Brand New ft. Justin Timberlake
3. Hunter
4. Gush
5. Happy
6. Come Get It Baeft Miley Cyrus
7. Gust Of Windft. Daft Punk
8. Lost Queen
Pharrell Williams
9. Know Who You Are ft. Alicia Keys
10. It Girl

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene