Doznajte detalje

Nikica Jelavić poziva na projekt 'Pokreni se'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač engleskog Evertona, ususret utakmici s Belgijom koja se sutra igra u Zagrebu, podržao je projekt Pokreni se i pozvao sve da se priključe u jednom od gradova kontinenta!

'Podržavam projekt Pokreni se i pozivam sve da nam se pridruže u jednom od gradova kontinenta ove jeseni i zime! Redovitim vježbanjem ćete poboljšati vlastiti zdravstveni status, osjećat ćete se bolje i sretnije!',  izjavio je nogometaš Nikica Jelavić.

Pogledaj i ovo showbuzz Doznajte detalje Stotine vježbača pokrenulo se u Osijeku!

Kontinentalna turneja Pokreni se počinje ove subote, 12. listopada u 10.00 sati u osiječkoj dvorani Gradski vrt, koja je organizirana u suradnji s Gradom Osijekom i Zajednicom sportskih udruga grada Osijeka, te gradskim savezom za sportsku rekreaciju Sport za sve.

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i drugim iznenađenjima.

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, po prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinje iz Definicije hrane.

Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se od sredine listopada ekskluzivno će se moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene