pridružili joj se i drugi

Severina uputila javnu podršku trudnici čiji je slučaj dignuo Hrvatsku na noge: "Uz vas sam s puno nježnosti"

Severina Severina Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 9 Severina +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Galerija

Severina je na Instagramu objavila govor Kamale Harris o pravima žena i pravu na pobačaj, a uz video je uputila podršku Mireli Čavajdi.

Slučaj Mirele Čavajde, trudnice u 26. tjednu trudnoće kojoj je rečeno da nosi dijete s malignim tumorom na mozgu, a hrvatske bolnice odbijaju napraviti pobačaj, potresao je zemlju.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Njezina priča ovih je dana top tema u domaćim medijima, a u petak je na Markovom trgu u Zagrebu održan prosvjed organizacija civilnog društva koje su premijeru Andreju Plenkoviću i ministru zdravstva Viliju Berošu uputile zahtjev za dostupan, siguran i legalan prekid trudnoće u Hrvatskoj te izrazile podršku Mireli.

Svoju javnu podršku uputila joj je i pjevačica Severina na svojem Instagramu uz video isječak govora potpredsjednice SAD-a Kamale Harris u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti", napisala je Severina, a u komentarima su mnogi pohvalili njezin potez i pridružili joj se u podršci Mireli.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Instagram) +4 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bio je tiha patnja tinejdžerica diljem svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene