Smotana kućanica

U mikrovalnu stavila metal i... BUM!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence ima velikih problema: osim što po cijele dane nema apsolutno ništa za raditi osim lakirati nokte i brinuti se o frizuri, toliko je smotana s kućanskim poslovima da gotovo sve što započne raditi završi katastrofom (čitaj: požarom).

Premda ju je suprug na vrijeme upozorio da u njihovu novu mikrovalnu pećnicu ni pod koju cijenu ne stavlja metal, Jennifer Lawrence njegovo upozorenje u potpunosti ignorira što izazove eksploziju i mali požar u njihovoj zajedničkoj kuhinji, a čemu svjedoči njihov sin.

Pogledaj i ovo showbuzz Basnoslovne svote Otkrivene holivudske plaće! Saznajte koliko zarađuju zvijezde

'Punašna' Jenn: 'Zakonom bi zabranila da se ljude zove debelima'

Naravno, riječ je o sceni iz najnovijeg filma „Američki varalice“ koji od 23. siječnja započinje s distribucijom u našim kinima, a koju predstavljamo ovim putem.


Jennifer Lawrence
utjelovila je lik Rosayln Rosenfeld, a udruženje kritičara New Yorka već ju je proglasilo najboljom sporednom glumicom.

Osim toga, glumica Lawrence već je dobila nominaciju u toj kategoriji za nagradu Zlatni globus, a pretpostavlja se da neće samo biti nominirana za Oscara već da će ga i osvojiti (u slučaju da se to dogodi, postat će jedna od uistinu rijetkih glumica u filmskoj povijesti koja je uspjela dvije godine za redom osvojiti zlatni kipić – prošle ga je godine osvojila za glavnu žensku ulogu u filmu „U dobru i zlu“).

Kao i taj film, i „Američki varalice“ režirao je David O. Russell, a oko sebe okupio je zbilja creme de la creme holivudskih glumaca.



Osim Jennifer tu su Christian Bale (dobitnik nagrade Oscar za ulogu u filmu „Boksač“ iz 2010. godine kojeg je također režirao Russell), Amy Adams (četiri puta nominirana za nagradu Oscar, između ostalih i za film „Boksač“), Bradley Cooper (nominiran za nagradu Oscar za film „U dobru i zlu“ redatelja Davida O. Russella) i Jeremy Renner (dva puta nominiran za nagradu Oscar).

Kriminalistička komedija „Američki varalice“ dobila je najviše nominacija za nagradu Zlatni globus od svih ostalih filmova – njih čak 7. Ono čime se filmska ekipa zbilja može ponositi jest činjenica što je sam film nominiran u apsolutno svim najvažnijim kategorijama: film, redatelj, scenarij, glavni glumac (Bale), glavna glumica (Adams), sporedni glumac (Cooper) i sporedna glumica (Lawrence). Za očekivati je ponavljanje tih istih nominacija i 16. siječnja kada se službeno objavljuju nominacije za ovogodišnju prestižnu filmsku nagradu Oscar (a možda čak i više od toga).

Film „Američki varalice“ u domaća kina stiže 23. siječnja, a do tada uživajte u super atraktivnoj i humorističnoj sceni s Jennifer Lawrence i Christianom Baleom te službenom kino najavom filma.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene