Emocija nije falilo

Rasplakala goste i još jednom prekršila kraljevsku tradiciju: Govor Meghan Markle koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Princeza Meghan svojim je obraćanjem gostima i princu Harryju ušla u povijest kao prva mladenka koja se obratila uzvanicima kraljevskog vjenčanja.

Nova vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle raznježila je okupljene goste na prijemu nakon ceremonije vjenčanja, progovorivši o velikoj ljubavi između nje i princa Harryja. Kako je sama rekla, a prenosi Daily Mail, bila je to ljubav na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Chelsy Davy i princ Harry (FOTO: Getty) Dugo su se voljeli Emotivan telefonski razgovor: Princ Harry prije vjenčanja se čuo sa svojom velikom ljubavi, evo što su se dogovorili

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

''Čitala je pjesmu kao prava profesionalna glumica, što je i bila prije nego što se udala za princa'', otkrio je jedan od gostiju s vjenčanja koji nije želio da mu ime bude objavljeno u medijima. Meghan je također spomenula kako je od samog početka znala da je pronašla svog princa, koliko je samim time blagoslovljena i sretna što je spoznala tako duboku ljubav. 

Bio je to prvi slučaj obraćanja mladenke gostima na kraljevskom vjenčanju u povijesti, čime je zapravo i prekršena povijesna tradicija.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Pri samom kraju Meghanina govora i čitanja pjesme, većina gostiju imala je suzu u oku, baš kao i njezin novopečeni suprug koji ju je gledao s velikim ponosom. Meghaninu obraćanju gostima prethodilo je obraćanje princa Charlesa, također puno emocija i lijepih riječi upućenih mlađem sinu. Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene