Brižan suprug

Umirio ju kratkim pitanjem: Evo što je princ Harry govorio nervoznoj Meghan na čuvenom balkonu kraljevske obitelj

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle tijekom vkenda se zajedno s kraljevskom obitelji prvi put pojavila na čuvenom balkonu Buckinghamske palače, a princ Harry bio joj je podrška.

Tijekom proteklog vikenda kraljevska obitelj opet je bila u centru pažnje jer se u Londonu održavala ceremonija Trooping the Colour, kojom se već tradicionalno slavi Kraljičin rođendan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Pale su i ružne riječi! Bliski suradnici otkrili pravo lice Meghan Markle, zna se i koji joj je glavni cilj od samog početka: "To joj je najveća briga"

Kraljica Elizabeta navršila je 92 godine, a kao i uvijek, cijela njezina obitelj bila je uz nju. Svijet su obišle fotografije obitelji na balkonu Buckinghamske palače, a sve su oči bile uprte u novu članicu Meghan Markle, koja se 19. svibnja udala za princa Harryja. Za bivšu glumicu to je bilo prvo pojavljivanje na čuvenom balkonu s kojeg kraljevska obitelj pozdravlja svoje obožavatelje.

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Meghan je ulaskom u obitelj pristala na učenje raznih protokola i pravila, a u tome joj uveliko pomaže i sam Harry, a tako je bilo i ovoga puta. Čitač s usana otkrio je tako o čemu je novopečeni bračni par razgovarao, piše Daily Mail. Naime, Harry konstantno pokazuje brigu za svoju dragu, pa ju je tako nakon što je primijetio da je nervozna pitao je li dobro, a ona mu je kratko sa smiješkom rekla da jest. Vojvotkinja od Sussexa uzvratila mu je istim pitanjem, na što je i on njoj potvrdno odgovorio. Nekoliko sekundi kasnije dodao joj je samo da će zrakoplovi Kraljevskih snaga preletjeti iznad njih te da će u tom trenutku svi gledati prema nebu.

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene