Slavila i Nova TV

Zavirite na najveći tulum gdje je sve prštalo od glamura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održana je proslava 14. rođendana Storyja, a povodom toga dodijeljene su i nagrade Story Hall of Fame.

Glamurozna proslava 14. rođendana Storyja održana je u Laubi, a povodom toga dodijeljene su i nagrade Story Hall of Fame. O dobitnicima u 20 kategorija odlučivali su članovi žirija Storyja.

Pogledaj i ovo showbuzz DAN NARCISA Podrška oboljelima: ''Nedavno sam izgubio jednu prijateljicu''

Nagrađena je i Nova TV, pa je tako najboljim televizijskim showom proglašen Celebrity MasterChef. U kategoriji najboljeg regionalnog glumca nagradu je dobio Miodrag Krivokapić, zvijezda serije 'Kud puklo da puklo'.

Među brojnim zvijezdama koje su posjetile dodjelu bili su i Mia Kovačić, Dalibor Petko, Danijela Martinović, Miran Kurspahić, Lana Klingor, Ecija Ojdanić i brojni drugi.

Najviše pozornosti privukla je, kao i uvijek, Severina. Gospođa Kojić stigla je na zabavu u pratnji svog supruga Igora, a ovog puta pozornost je privukla svojom plavom kosom. U dugačkoj bijeloj haljini izgledala je sjajno, na što smo već navikli. Zablistala je na crvenom tepihu i Nikolina Ristović, koja je stigla sa suprugom Vidojem, dok se za najbizarnije izdanje pobrinula Maja Šuput. Ružičasta kosa i oskudna kombinacija privukli su veliku pažnju.

Nerazdvojni su bili i Danijela Martinović i Petar Grašo te Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš. Blistao je i Jole sa svojom suprugom, a kako i ne bi, kad su nedavno proslavili 10. godišnjicu braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene