Baš ga briga!

Ovaj video najgledaniji je u Hrvatskoj! Urnebesno je sve što je rekao okupljenima, a ništa bolje nisu ni njihove reakcije!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Ratković Filip Ratković - 5 Filip Ratković - 4 Filip Ratković - 3 Filip Ratković - 2 Filip Ratković - 1 Filip Ratković (Foto: Dnevnik.hr) Filip Ratković Filip Ratković Filip Ratković +10 Filip Ratković Galerija

Nastup Filipa Ratkovića s audicijske epizode Supertalenta ovih je dana najgledaniji video na YouTubeu.

Filip Ratković iz okolice Varaždina u Supertalentu je odlučio okušati svoju treću sreću prošle nedjelje, a u samo nekoliko dana njegov je audicijski nastup postao najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj. Njegov video pregledalo je gotovo 285 tisuća ljudi u samo tri dana.

Pogledaj i ovo Filip Ratković (Foto: Nova TV) - 2 Neuspješan povratak On ne odustaje: Maja ga je zamolila da se više ne vraća, pogledajte što ju je natjeralo na to

Filip je ovogodišnju točku najavio kao iznimno ozbiljnu i poručio svima da se za nju pripremao jako puno.

''Ovo je najopasnija točka koja je ikad bila na Supertalentu na našim prostorima bez sumnje, proguglao sam'', izjavio je prije nastupa. Dvaput je već prije ovog nastupa bio na Supertalentu. Prvi put je dobio četiri "ne", a Martina mu je tada rekla da je nastup bio dno dna, dok je Maja istaknula kako je to bilo nešto najlošije što je vidjela na Supertalentu. Drugi put je dobio dva da, no Maja mu je tada rekla da više ne dolazi u show. Ove godine se ipak vratio jer mu je Janko obećao prolaz i rekao je da se nada kako će Maja i Martina cijeniti njegov novi nastup, ozbiljnost i snagu.

Filipa ni prošle nedjelje nije poslužila sreća jer žiri nije uspio zadiviti. Martina i Maja su mu prve pritisnule gumb X, a onda i Janko i Davor.

"Bili smo govorili da su neke stvari na rubu smiješnoga, nekada davno smo govorili da možda ima šanse da postanu smiješne, ali jedino što ti tražiš je pažnja, a ja ti je neću dati", poručio mu je Janko.

"Mislim da je sve rečeno", izjavila je Maja.

"Apsolutno ne", kratki su bili Martina i Davor.

Njegov performans, koji bismo mogli nazvati "Ništa mu nije", jedino je publika u studiju pozdravila velikim pljeskom i ovacijama.

''Obećanja u ovom gradu više ništa ne vrijede otkad je Bandić umro'', zaključio je Filip ironično odlazeći s pozornice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Žalac prijetio novinarima Hrvatska VIDEO Žalac i ostali kod suca istrage, očekuje se odluka o istražnom zatvoru: Odvjetnici Tomislava Petrica iznose obranu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene