NIšta ih nije spriječilo

Zasitili se kraljevskih protokola pa pobjegli na drugi kontinent: Kako Harry i Meghan provode blagdane?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Američki blagdan Dan zahvalnosti jedan je od najvažnijih dana u godini za Amerikance, a princ Harry i Meghan Markle proveli su ga u okrilju obitelji.

Meghan Markle i princ Harry trenutačno u SAD-u provode slobodno vrijeme u društvu Meghanine majke Dorije, a navodno će upravo s njom proslaviti i nadolazeći Božić. Nakon što su uspješno priveli svoju afričku turneju kraju, Sussexi su se uputili na šestotjedno obiteljsko putovanje u SAD zajedno sa svojim sinčićem Archiejem

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Iako je ostatak kraljevske obitelji zabrinut za njihovu tendenciju izoliranja od drugih, slavni par ništa nije moglo spriječiti da odlete "preko bare" i zamijene sivilo Londona kalifornijskim suncem. Izvor blizak paru za Daily Mail je otkrio kako je par blagdan Dana zahvalnosti proveo u okrilju Meghanina obiteljskog doma, samo s najbližom rodbinom. 

Navodno je svečanu večeru pripremila upravo vojvotkinja, koja je poznata po svojoj ljubavi prema dobrom jelu i pilu. 

"Meghan obožava biti u kuhinji. Talentirana je kuharica i jako uživa u zbližavanju ljudi tijekom objeda", rekao je izvor. 

Sudeći po svemu, nakon dvije godine stalnih obavljanja kraljevskih dužnosti Meghan se zaželjela svog američkog doma pa sad uživa u opuštenijoj i neformalnijoj atmosferi koju on nudi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene