Prava istina!

Pjevač za kojeg se šuškalo da je ljubio Meghan Markle, otkrio što se zapravo među njima dogodilo

Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Getty Images) Matt Cardle (Foto: Instagram) +2 Matt Cardle (Foto: Instagram) Galerija

Matt Cardle navodno je imao kratku romansu s Meghan Markle, prije nego je ona upoznala princa Harryja.

Britanski pjevač Matt Cardle odlučio je odgovoriti na glasine o navodnoj romansi s britanskom vojvotkinjom Meghan Markle, nekoliko mjeseci prije nego je ona započela vezu s princem Harryjem.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

36-godišnji Matt je tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji priznao kako se s Meghan povezao na Twitteru nakon što ju je uočio u seriji "Suits" koja joj je zapravo donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila jednu od glavnih uloga.

Šuškalo se kako se upravo ona prva javila Mattu i rekla mu da joj se sviđa njegov rad, a on je sada javnost pokušao uvjeriti kako njihova veza zapravo nije ništa značila.

"Značilo je možda nešto malo tada, a danas apsolutno ništa. I kad to kažem, ozbiljno i mislim. Smiješno je kako iz ničega može nastati svašta", izjavio je Matt.

On i Meghan počeli su komunicirati nedugo nakon njezina razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona. Nedavno se šuškalo kako je Matt bio iznimno polaskan nakon što mu je predložila susret ali sve je završilo tako da joj se prestao javljati nakon što je upoznao svoju djevojku, prenosi Daily Mail.

Šarmantni glazbenik danas je u vezi s 28-godišnjom Amber Hernaman i tvrdi kako je ona glavni razlog što se uspio oduprijeti ovisnosti i drogama i alkoholu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) +6 Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) Celebrity Sandra Perković nikad bujnijim dekolteom ostavila fanove bez teksta: "Sve ljepša i ljepša"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene