Sve se više skida

Svađa se i miri s poznatim ljepotanom, a sad i golica maštu u bijelom bikiniju koji više otkriva nego skriva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

32-godišnja Jessie J objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijelom bikiniju, a svi su primijetili da je više otkrila nego pokrila.

Jessie J i Channing Tatum su posljednjih tjedana sve prisniji nego ikada te su zajedno u samoizolaciji nakon nekoliko svađa, a slavna pjevačica bila je dobre volje te je odlučila počastiti i fanove.

Pogledaj i ovo Jessie J (Foto: Profimedia) imala je poseban povod Skinula se do kraja i prizorom raspametila obožavatelje, a brzo se javio i frajer kojim je zamijenila miljenika žena

32-godišnja Jessie objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijelom bikiniju, a svi su primijetili da je više otkrila nego pokrila. Svoju sjajnu figuru pokazala je skupa sa svojim grudima, a poprsje je jedva zadržala u gornjem dijelu badića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Alexa play Nina Simone Feeling good” ⛲️

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Pjevačica je proslavila i Majčin dan tako da je poslala ohrabrujuće poruke majkama diljem svijeta. Naglasila je kako je odlučna u tome da postane majka iako su joj prije šest godina liječnici rekli da ne može imati djecu. Kaže kako je ponosna na sve žene koje djecu dobivaju umjetno oplodnjom ili ih posvajaju.

S Channingom Tatumom Jessie je vezu započela 2018. godine, a unatoč brojnim glasinama o prekidu, par je i dalje zajedno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene