zabrinjavajuće vijesti

Jamie Foxx hitno prevezen u bolnicu, vijest je objavila njegova obitelj: ''Cijenimo vaše molitve, znamo da je omiljen''

Jamie Foxx Jamie Foxx Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +9 Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Jamie Foxx hitno je hospitaliziran, a vijest o njegovu zdravstvenu stanju podijelila je obitelj.

Glumac Jamie Foxx (55) hitno je prevezen u bolnicu u Atlanti, gdje snima novi film, zbog nepoznatih medicinskih komplikacija.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

Vijesti o njegovu zdravstvenu stanju objavila je Jamiejeva kći Corinne Foxx u srijedu.

"Htjeli smo vas obavijestiti da je moj otac Jamie Foxx jučer doživio zdravstvene komplikacije. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji i odličnoj brizi, već je na putu k oporavku. Znamo koliko je omiljen i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog vremena. Puno vas voli obitelj Foxx", stoji u priopćenju objavljenom na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Obitelj nije otkrila što se Jamieju točno dogodilo, no izvor blizak glumcu za TMZ je rekao da se radilo o hitnom slučaju te je podijelio još neke detalje.

"Foxx sada može komunicirati i to je dobra vijest", kazao je izvor te je dodao i kako je Foxxova obitelj odmah nakon vijesti dojurila u bolnicu u Atlanti iz drugog grada, što govori o tome koliko je njegovo stanje ozbiljno.

Nije poznato ni kada bi glumac trebao napustiti bolnicu i nastaviti snimanje komedije "Back In Action", zbog koje se Cameron Diaz vratila glumi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević za In Magazin - 6 Ivica Kovačević za In Magazin - 5 Ivica Kovačević za In Magazin - 7 Ivica Kovačević za In Magazin - 4 +20 Ivica Kovačević za In Magazin - 3 inMagazin Sjećate se našeg poznatog voditelja Ivice Kovačevića? Život mu se 2007. u potpunosti promijenio, a više se tako i ne zove!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene