Svi su bili odlično raspoloženi

Političari, glumci, manekenke... Pogledajte kome sve ni jutarnja kiša nije zasmetala da prošeta centrom Zagreba!

Anica Kovač - 4 Anica Kovač - 4 Josip Moler / CROPIX 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač - 3 Anica Kovač - 2 Anica Kovač - 1 Mirando Mrsić Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić - 2 Krešimir Macan - 1 Krešimir Macan - 2 Taljat Selmani, dida Toni - 2 Taljat Selmani, dida Toni - 1 +0 Anica Kovač - 4 Galerija

Jučerašnji dan u centru Zagreba brojni poznati iskoristili su za šetnju i obavljanje sitnica, pogledajte koga su kamere sve uhvatile.

Jutarnja kiša, a onda sunce u Zagrebu, iako je bilo zubato, ovu je subotu brojne poznate izmamilo na ulice našeg glavnog grada.

Neki u šetnju, neki u obavljanje obveza, brojni naši poznati viđeni su u centru grada. Svi dobro raspoloženi, prošli su pored fotografa koji su sve zabilježili, a evo i koga su sve uhvatili.

Anica Kovač, Miran Kurspahić, Ankica Dobrić, Mirando Mrsić, Krešimir Macan bili su samo neki, a kako su ispali pogledajte u našoj galeriji.

Posebnu pozornost kao i uvijek privukla je naša bivša misica Anica Kovač koja je nosila veliki buket cvijeća, a jedan buket nosio je i političar Mirando Mrsić te kutiju s kolačima pa je lako za pretpostaviti da se spremao na neko slavlje.

Onaj koji je krao poglede bio je i glumac Miran Kurspahić koji svojim neobičnim odjevnim kombinacijama uvijek bude pravi hit.

Fotografi su još uhvatili i slavnog didu Tonija, Taljata Selmanija, koji je povodom Svjetskog dana šećerne bolesti na trgu besplatno izmjerio tlak i šećer u krvi.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac +13 TBF - 4 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz +25 Daria Lorenci Flatz - 5 Celebrity Miljenica iz ''Kumova'' pokazala je nevjerojatno utrenirane noge, u haljini s ovako opasnim prorezom nije mogla proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene