Nije bila njezina večer

Umor ili jako loša šminka? Glumica stigla na premijeru blijedog i umornog lica

Eva Green (Foto: AFP) Eva Green (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Green (Foto: AFP) Eva Green (Foto: AFP) Eva Green (Foto: AFP) Eva Green (Foto: AFP) Eva Green (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) +0 Eva Green, Colin Farrell (Foto: AFP) Galerija

Eva Green privukla je veliku pozornost izborom haljine kojom nije previše impresionirala.

38-godišnja glumica sinoć je bila u Los Angelesu na premijeri Disneyjeva "Dumba".

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Radi se o Evi Green, koja je privukla veliku pozornost izborom haljine kojom nije previše impresionirala.

Crno-bijelu dugu haljinu s volanima potpisuje dizajnerica Iris van Herpen, a na glumici je ona izgledala poprilično čudno.

Također, Eva se ovoga puta odlučila za minimalni make-up, pa tako nije šminkom naglasila oči, a na nekim fotografijama s premijere izgledala je jako blijedo i umorno, na što nismo navikli od nje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Green Web (@evagreenweb) on

Na istoj premijeri blistale su još neke poznate holivudske face, poput Angeline Jolie, koja je stigla s djecom, irskog "zločestog dečka" Colina Farrella i legendarne glumice Helen Mirren.

Iščekivani film koji vraća u djetinjstvo u kinima će zaigrati krajem ožujka, a njegove su glavne zvijezde upravo Eva i Colin.

Iscrpljujući raspored ili loš vizažist u Evinu slučaju, procijenite sami u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: AFP) Angelina Jolie (Foto: Getty) +3 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Mršavu figuru glumice koja već godinama zabrinjava njezine obožavatelje zasjenila njezina djeca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene