podržala akciju

Ella Dvornik pokazala veliko srce i sjajnom gestom oduševila mnoge: "Bila mi je draga, a sada je još više"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik oduševila je mnoge svojim potezom kada ju je jedna korisnica grupe za pomoć djevojčici Emi (4) zamolila da objavu podijeli na svojim društvenim mrežama.

Influencerica Ella Dvornik je svojom velikom gestom oduševila mnoge na društvenim mrežama. U Facebook grupi namijenjenoj za potporu djevojčice Eme (4) s teškom dijagnozom jedna je korisnica pitala Ellu može li na svojim profilima podijeliti račun za donaciju, no ona je napravila puno više od toga.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

"Prije par minuta, doslovno, šaljem poruku na mail Ella Dvornik da podijeli Emin "Go fundme" na svojoj stranici da bi skupili novce za kolica i ona odgovara - Pozdrav Dina, Neću podjeliti jer sam vam uplatila iznos koji vam fali. Neka vam je sa srećom! Sretna vam nova godina, šaljem puse svima. Žena, kraljica! Hvala vam svima redom i na jednom feningu koji donirate za Emu. Apsolutno cijenimo sve i sviju što činite za nas. Hvala Vam dobri ljudi širom planete", napisala je u objavi u kojoj je pokazan i iznos koji je Ella uplatila, a radi se o 1500 eura.

"Bila mi je draga, a sada je još više", "Svaka čast", "Legenda od žene. A srce prepuno zbog Emice", "Bila i ostala kraljica", "Bravo Ella Dvornik", samo su neki od komentara ispod objave.

Ella inače donira u humanitarne svrhe, a nerijetko podrži i takve akcije na svojim društvenim mrežama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić izazvala ljubomoru kod mnogih vatrenom haljinom s hrabrim prorezima, malo je reći da je sve bacila u trans

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) +0 Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Celebrity Slavna pjevačica potvrdila tužnu vijest, tijelo njezina 17-godišnjeg sina pronašli dva dana nakon što je prijavila nestanak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene