Jedan od najzgodnijih

Domaćem političaru zbog novog imidža pišu da izgleda kao James Bond, a on se usporedio s likovima iz kultne komedije!

Dragan Vulin Dragan Vulin Facebook 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Vulin Dragan Vulin i supruga Danijela Dragan Vulin Dragan Vulin i supruga Danijela Dragan Vulin Dragan Vulin i supruga Danijela Dragan Vulin Dragan Vulin i supruga Danijela Dragan Vulin Dragan Vulin i supruga Danijela +7 Dragan Vulin Galerija

Dragan Vulin na Facebooku se pohvalio novim imidžem, a otkrio je i zašto se odlučio na promjenu.

Dogradonačelnik Osijeka Dragan Vulin od početka karijere slovi kao jedan od najzgodnijih hrvatskih političara, a sad je promijenio imidž.

Vulin je na svojem profilu na Facebooku otkrio da ima brkove, a na promjenu se odlučio zbog pokreta Movember, kojim se poziva muškarce da u studenom puste brkove kako bi se podigla svijest o muškim bolestima.

Uz svoju fotografiju koju je objavio, Vulin se usporedio i s likovima iz kultne komedije.

"Malo vučem na likove iz Blue Oyster bara - Police Academy", napisao je, a njegovi pratitelji imali su drugačije usporedbe.

"Agent 007", "Freddie Mercury", "Prezgodan", "Fantastično", neki su od komentara koje je dobio, a neki su mu savjetovali i da obrije bradu.

Što vi kažete?

Novi imidž Dragana Vulina je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Dragan ima 37 godina i u sretnom je braku s osobnom bankaricom Danijelom Kelić Vulin. Par se upoznao u širem društvu i odmah su kliknuli, zaručili su se 2014. godine, a vjenčali su se 2018. u Osijeku.

Fotografije sa suprugom povremeno objavljuje na društvenim mrežama, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene