Nakon 13 godina

Promjena koja će vas šokirati – seks simbol nekad i sad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas njegovo srce pripada supruzi Jenni Dewan, ponosan je otac kćerkice, a filmska mu karijera donosi milijunsku zaradu. No, nije sve uvijek bilo tako.

Iako danas za njime venu žene diljem svijeta i uzdišu nad njegovim mišićavim tijelom, na samom početku karijere Channing Tatum nije ni sanjao o svemu tome. Danas njegovo srce pripada supruzi Jenni Dewan, ponosan je otac kćerkice, a filmska mu karijera donosi milijunsku zaradu.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin Stigao do polufinala Iskreni Slavko: ''Jako malo spavam, ali osjećam se kao da živim život o kojem sam sanjao kao klinac''

Internetom je počeo kružiti video iz 2002. godine u kojem u kratkom intervjuu Tatum objašnjava zašto želi napustiti karijeru modela i uputiti se u glumačke vode.

'Mislim da nemam ono što je potrebno da bih zarađivao milijune, ali volio bih se probati baviti glumom. Samo bih želio vidjeti kamo bi me to moglo odvesti', rekao je Channing.

VIDEO Svaka ima svoj faktor - Kako izabrati samo jednog?

Nakon uspješnice 'Magic Mike' koja je 2012. postigla nevjerojatan uspjeh, stigao je drugi nastavak filma koji predstavlja pravu poslasticu za ljepši spol.

Uz Tatuma i Manganiella, mišiće su pokazali i Kevin Nash te Ric Flair. Film redatelja Gregoryja Jacobsa prati dečke na njihovom posljednjem showu u Myrtle Beachu. Na putu do tamo dečki će upoznati nove prijatelje, ali i neke nove seksi pokrete, kako bi cijeli nastup bio onakav kakav žele - vatren.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene