Šokirao kolege

Najstarijem Beckhamovu sinu ovih dana nije nimalo lako, suočava se s brojnim optužbama

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham, Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham izdao je knjigu svojih fotografija, no navodno nema ni osnovno znanje o fotografiji.

20-godišnji Brooklyn Beckham trenutačno je na školovanju u Londonu.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Sin Davida i Victorije Beckham želi postati fotograf i za to se trenutačno školuje u britanskoj prijestolnici, a paparazzi su ga ulovili tijekom stanke za ručak u kojoj je sjeo na pločnik te brzinski pojeo sendvič s kolegama.

Najstarijem sinu umirovljenog nogometaša i uspješne dizajnerice posljednjih tjedana nije nimalo lako. Naime, njih su obilježile burne svađe s djevojkom Hanom Cross, zbog kojih su se zabrinuli i njegovi roditelji, a onda se mali Beckham suočio s brojnim optužbama kako nema pojma fotografirati, iako je dosad izdao knjigu svojih fotografija te snimio nekoliko kampanja i editorijala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Knjiga je prošla jako loše kod kritičara, a s druge je strane završila na listi bestselera The Sunday Timesa. "To su zbrkana djela privilegiranog klinca sa slavnim prezimenom", bio je samo jedan od loših komentara.

Brooklyn stažira kod legendarnog britanskog fotografa Rankina, a njegovi kolege otkrili su medijima kako je sve prisutne šokirao neznanjem. "Brooklyna se tretira kao početnika jer nema pojma ni o osnovama. Svi su znali da treba poraditi na svojoj vještini, no nitko nije imao pojma da baš ništa ne zna. Fali mu znanja, no to pokušava nadoknaditi entuzijazmom", otkrili su za medije.

Rankina je impresionirala jedna Brooklynova fotografija snimljena u Africi zbog koje ga je i pozvao na radionicu, no i njega je šokirao nedostatkom znanja. Brooklyn je 2017. upisao studij fotografije u New Yorku, ali nakon samo godinu dana odustao je od školovanja jer mu je nedostajala obitelj koja živi u Velikoj Britaniji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Brooklyn je nedavno snimio i svoju djevojku Hanu za naslovnicu Wonderland Magazinea, a kritike su također prštale sa svih strana. No dok javnost kritizira, ti klinci pune svoje bankovne račune te ih nije previše briga o tuđem mišljenju, jer kako se ono kaže: psi laju, karavane prolaze. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene